Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Uređenje kupatila u malim stanovima

   

  Saveti i trikovi za maksimalno iskorišćavanje prostora

  Mala kupatila mogu predstavljati glavobolju kada je u pitanju organizacija i funkcionalnost. Ali, uz nekoliko pametnih trikova i Enmon proizvode, možeš stvoriti efikasan i privlačan prostor. Evo nekoliko konkretnih saveta i trikova za maksimalno iskorišćavanje malih kupatila.

  1. Efikasno planiranje rasporeda

  Pravilno planiranje rasporeda ključno je za maksimalno iskorišćavanje prostora. Razmisli o postavljanju elemenata kao što su lavabo, WC šolja i tuš kabina na način koji oslobađa što više poda. Ugaoni lavaboi ili viseće WC šolje mogu biti odlična rešenja za uštedu prostora​.

  2. Pametna skladišna rešenja

  Kada je skladištenje u pitanju, vertikalni prostor je tvoj najbolji prijatelj. Instaliraj vertikalne police ili ormariće iznad WC šolje za skladištenje peškira, kozmetike i drugih potrepština. Koristi višeslojne police koje se mogu postaviti na vrata ormarića ili zidove​​.

   

   

  3. Korišćenje svetlih boja i reflektivnih površina

   

  Svetle boje i reflektivne površine mogu učiniti da mali prostor deluje veće. Beli ili svetlosivi zidovi, zajedno sa velikim ogledalom, mogu vizuelno proširiti prostor. Razmisli o pločicama sa sjajnom završnom obradom koje reflektuju svetlost i dodatno otvaraju prostor​.

   

   

  4. Staklene tuš kabine

  Zamena tuš zavese staklenom tuš kabinom može dramatično promeniti percepciju prostora u malom kupatilu. Staklo stvara neprekidnu vizuelnu liniju koja prostor čini prostranijim i svetlijim. Ako je privatnost problem, možeš se odlučiti za matirano staklo koje pruža balans između otvorenosti i privatnosti​​.

   

   

  5. Multifunkcionalni nameštaj

  Koristi nameštaj koji ima više funkcija. Na primer, ogledalo sa ugrađenim ormarićem ili lavabo sa fiokama može pružiti dodatni prostor za skladištenje bez zauzimanja dodatnog prostora. Ovakvi elementi su idealni za mala kupatila jer kombinuju funkcionalnost i praktičnost​.

   

   

   

  6. Minimalistički pristup

  U malim prostorima, manje je više. Minimalistički dizajn, sa čistim linijama i ograničenom paletom boja, može pomoći da kupatilo deluje uredno i prostrano. Izbegavaj pretrpavanje prostora nepotrebnim dekorativnim elementima i fokusiraj se na praktične detalje​.

   

   

   

   

   

  Primena Enmon proizvoda

  Enmon proizvodi se savršeno uklapaju u ove savete. Naša ponuda pločica sa visokim sjajem može doprineti refleksiji svetlosti i vizuelnom povećanju prostora. Ugaoni lavabo i viseće WC šolje iz naše kolekcije mogu pomoći u oslobađanju poda, dok naše staklene tuš kabine nude savremeno rešenje za male prostore.

  Osim toga, naša linija multifunkcionalnog nameštaja i vertikalnih skladišnih rešenja može učiniti tvoje kupatilo organizovanim i funkcionalnim. Posetite našu web stranicu ili jedan od naših salona za više inspiracije i stručne savete za uređenje malih kupatila.

  Iskoristi ove savete i Enmon proizvode kako bi tvoje malo kupatilo postalo pragmatično, fino organizovano i estetski privlačno mesto.

   

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar