Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Fotelje

  Učitavanje
  Sortiraj po
  Fotelja Elizabet FN03-0301A

  Fotelja Elizabet FN03-0301A

  Da li ste oduvek voleli stvari u kraljevski ljubičasoj boji? Upoznajte se sa foteljom Elizabet - elegantnom foteljom visokog naslona u očaravajućoj ljubičastoj boji.
  Fotelja Sunny FN03-0301B

  Fotelja Sunny FN03-0301B

  Da li želite da dodate elemenat toplih boja i udobnosti svom domu? Upoznajte se sa foteljom Sunny - elegantnom foteljom visokog naslona u prelepoj narandžastoj boji.
  Napoli Fotelja WK-GC040

  Napoli Fotelja WK-GC040

  Fotelja je komad nameštaja koji pruža udobnost i stil kako u privatnim, tako i u javnim objektima. Sa svojim atraktivnim dizajnom i udobnim sedištem, ova fotelja je idealna za opuštanje i uživanje u prostoru.
  Ova fotelja se može koristiti u različitim prostorima poput dnevnih soba, kancelarija, recepcija, ili čak u kafićima i hotelskim lobijima. Bez obzira da li želite da se zavalite sa omiljenom knjigom ili dočekate goste sa stilom, ova fotelja će vam pružiti udobnost i estetski dojam.
  Transportno pakovanje ove fotelje je osmišljeno tako da obezbedi siguran prenos i zaštiti proizvod od oštećenja tokom transporta. Sa kvalitetnom izradom i pažljivo odabranim materijalima, ova fotelja će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo i udobnost. Nabavite ovu fotelju i dodajte dozu luksuza i udobnosti svom prostoru.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija
  • Boja