Web shop - prodavnica
  Meni Close
  Učitavanje
  Sortiraj po
  Skalpel Metal soft ručka 18mm

  Skalpel Metal soft ručka 18mm

  Skalpel sa metalnom soft ručkom i oštricom od 18 mm je visokokvalitetan alat koji pruža preciznost i kontrolu prilikom različitih vrsta sečenja. Ovaj skalpel spada u kategoriju skalpela i dolazi u praktičnom transportnom pakovanju.

  Metalna soft ručka obezbeđuje udobno držanje i siguran grip tokom korišćenja. Oštrica od 18 mm omogućava tačno i precizno sečenje u raznim situacijama. Bez obzira da li se koristi za medicinske, umetničke ili kućne projekte, ovaj skalpel pruža visoku efikasnost i pouzdanost.

  Skalpel sa metalnom soft ručkom je izrađen od visokokvalitetnog metala koji obezbeđuje dugotrajnost i izdržljivost. Transportno pakovanje olakšava prenos i skladištenje ovog alata. Bilo da ste profesionalac ili hobista, ovaj skalpel će biti važan dodatak vašem alatu za precizno sečenje. Sa skalpelom sa metalnom soft ručkom 18 mm, imaćete pouzdan i efikasan alat za različite aplikacije koje zahtevaju preciznost i oštrinu.
  Skalpel sa Metalnim vođicama 18 mm

  Skalpel sa Metalnim vođicama 18 mm

  Skalpel sa metalnim vođicama 18 mm je visokokvalitetan alat namenjen za precizno i detaljno sečenje pri postavljanju keramike. Ovaj skalpel pripada kategoriji skalpela i dolazi kao samostalan artikl u transportnom pakovanju. Sa metalnim vođicama i oštricom od 18 mm, ovaj skalpel omogućava tačno sečenje keramičkih materijala. Vođice pružaju stabilnost i preciznost tokom sečenja, dok oštrica omogućava oštre i čiste rezove. Bez obzira da li se bavite profesionalnim postavljanjem keramike ili imate kućne projekte, ovaj skalpel će vam omogućiti da postignete željene rezultate sa visokom preciznošću.

  Skalpel sa metalnim vođicama 18 mm je izrađen od kombinacije metala i PVC-a, što pruža izdržljivost i pouzdanost. Transportno pakovanje omogućava siguran prenos i čuvanje ovog alata. Uz ovaj skalpel, imaćete efikasan i pouzdan alat za postavljanje keramike, koji će vam pomoći da izvršite precizne rezove i stvorite savršeno prilagođene delove za vaš projekat.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija