Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Kupatilski ventilatori

  Učitavanje
  Sortiraj po
  Ventilator Crni/Inox

  Ventilator Crni/Inox

  Osvežite svoj dom ili kancelariju uz naš ventilator crni/inox! Savršen spoj stila i funkcionalnosti, ovaj moderan uređaj je vaš ključ za udobnost tokom vrelih letnjih dana.
  Ventilator Četvrtasti 100

  Ventilator Četvrtasti 100

  Ventilator četvrtasti 100 je pouzdan i efikasan izbor za poboljšanje cirkulacije vazduha u vašem domu ili radnom prostoru.
  Ventilator FI100

  Ventilator FI100

  Ventilator FI100 se ističe svojim pouzdanim performansama i jednostavnim dizajnom. Može se koristiti u kućama, stanovima, kancelarijama i drugim prostorima gde je potrebna dobra ventilacija. Sa svojim snažnim protokom vazduha, ovaj ventilator će brzo i efikasno poboljšati kvalitet vazduha u prostoru.
  Ventilator FI120

  Ventilator FI120

  Započnite sezonu sa svežinom - ventilator FI120 je vaš saveznik za borbu protiv vrućine! Brzo i efikasno poboljšajte cirkulaciju vazduha u vašem prostoru i uživajte u udobnosti koju pruža.
  Ventilator mm 100

  Ventilator mm 100

  Ventilator mm 100 je pouzdan proizvod koji će vam pomoći da stvorite svež i prijatan ambijent u vašem domu ili radnom prostoru.
  Ventilator mm-p 100/105

  Ventilator mm-p 100/105

  Ventilator mm-p 100/105 je dizajniran za različite namene i može se koristiti u kućama, stanovima, kancelarijama i drugim prostorima gde je potrebna dobra ventilacija. Sa svojim snažnim protokom vazduha, ovaj ventilator će brzo i efikasno poboljšati kvalitet vazduha u prostoru.
  Ventilator mm-p 100/105

  Ventilator mm-p 100/105

  Ventilator mm-p 100/105 donosi snažan protok vazduha i pouzdanost u radu, savršeno prilagođen za kuće, stanove, kancelarije, radionice i druge prostore gde je ključno poboljšati ventilaciju. Ovaj ventilator brzo i efikasno eliminiše vrućinu, neprijatne mirise i osigurava svež vazduh u prostoriji.
  Ventilator mm-p 100/105 Inox Staklo

  Ventilator mm-p 100/105 Inox Staklo

  Ventilator mm-p 100/105 inox staklo se ističe svojim elegantnim dizajnom i visokokvalitetnom izradom od inox metala i stakla. Njegova upotreba nije ograničena samo na kuće, stanove, kancelarije ili radionice - idealan je za bilo koji prostor gde je potrebna efikasna ventilacija. Ovaj ventilator brzo i efikasno cirkuliše vazduh, pružajući svežinu i udobnost u prostoriji. Sa sigurnim transportnim pakovanjem, garantujemo da će proizvod stići neoštećen do vas. Pažljivo upakovan kako bi se izbegla moguća oštećenja tokom transporta, ventilator mm-p 100/105 inox staklo donosi izdržljivu konstrukciju i kvalitetne materijale, obezbeđujući dugotrajan i pouzdan rad. Bilo da ga koristite u domaćinstvu ili poslovnim prostorima, ovaj ventilator pruža pouzdanu i efikasnu ventilaciju, unapređujući kvalitet vazduha i stvarajući udobnije okruženje. Sa svojom modernom estetikom i kvalitetnom izradom, ventilator mm-p 100/105 inox staklo predstavlja pravi izbor za sve vaše potrebe ventilacije.
  Ventilator mm-p 100/105 Mat Staklo

  Ventilator mm-p 100/105 Mat Staklo

  Ventilator mm-p 100/105 mat staklo se ističe svojim modernim dizajnom i izradom od kvalitetnih materijala, uključujući mat staklo. Može se koristiti u kućama, stanovima, kancelarijama, radionicama i drugim prostorima gde je potrebna efikasna ventilacija. Ovaj ventilator će pružiti snažan protok vazduha i poboljšati kvalitet vazduha u prostoriji. Ventilator mm-p 100/105 mat staklo dolazi u sigurnom transportnom pakovanju koje garantuje bezbednost proizvoda tokom dostave. Artikl je pažljivo upakovan kako bi se izbegla eventualna oštećenja prilikom transporta. Sa izdržljivom konstrukcijom i pouzdanim performansama, ventilator mm-p 100/105 mat staklo je dugotrajan proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe.

  Ventilator mm-p 100/105 mat staklo pruža pouzdanu i efikasnu ventilaciju u vašem prostoru. Bez obzira da li ga koristite kod kuće ili u poslovnim objektima, ovaj ventilator će biti praktičan dodatak za poboljšanje kvaliteta vazduha i stvaranje prijatnijeg ambijenta. Sa svojim modernim dizajnom i kvalitetnom izradom, ventilator mm-p 100/105 mat staklo je idealan izbor za optimalnu ventilaciju.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija
  • Kapacitet