Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Nameštaj

  Učitavanje
  Sortiraj po
  Coffe Table FN22-0045C

  Coffe Table FN22-0045C

  Predstavljamo vam Coffee table FN22-0045C, prelepi sto od punog drveta koji će udahnuti dodir prirode u vaš dom.
  Fotelja Elizabet FN03-0301A

  Fotelja Elizabet FN03-0301A

  Da li ste oduvek voleli stvari u kraljevski ljubičasoj boji? Upoznajte se sa foteljom Elizabet - elegantnom foteljom visokog naslona u očaravajućoj ljubičastoj boji.
  Fotelja Sunny FN03-0301B

  Fotelja Sunny FN03-0301B

  Da li želite da dodate elemenat toplih boja i udobnosti svom domu? Upoznajte se sa foteljom Sunny - elegantnom foteljom visokog naslona u prelepoj narandžastoj boji.
  Napoli Fotelja WK-GC040

  Napoli Fotelja WK-GC040

  Fotelja je komad nameštaja koji pruža udobnost i stil kako u privatnim, tako i u javnim objektima. Sa svojim atraktivnim dizajnom i udobnim sedištem, ova fotelja je idealna za opuštanje i uživanje u prostoru.
  Ova fotelja se može koristiti u različitim prostorima poput dnevnih soba, kancelarija, recepcija, ili čak u kafićima i hotelskim lobijima. Bez obzira da li želite da se zavalite sa omiljenom knjigom ili dočekate goste sa stilom, ova fotelja će vam pružiti udobnost i estetski dojam.
  Transportno pakovanje ove fotelje je osmišljeno tako da obezbedi siguran prenos i zaštiti proizvod od oštećenja tokom transporta. Sa kvalitetnom izradom i pažljivo odabranim materijalima, ova fotelja će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo i udobnost. Nabavite ovu fotelju i dodajte dozu luksuza i udobnosti svom prostoru.
  Sofia Sto 90x90 WK-GC040

  Sofia Sto 90x90 WK-GC040

  Sto od wicker-ratana sa staklom, za balkone, bašte ili trpezarije, dimenzija taman idealnih i da sami popijete kafu i da pozovete goste na večeru pod vedrim nebom!
  Sofia Stolica WK-GC040

  Sofia Stolica WK-GC040

  Stolica je neizostavan komad nameštaja koji se koristi kako u privatnim tako i u javnim objektima. Ova stolica je dizajnirana sa fokusom na udobnost i estetiku, pružajući izvanredno sedište za sve vrste prostora.
  Sofa Bochemical Life FN03-0136 Wo Wheels

  Sofa Bochemical Life FN03-0136 Wo Wheels

  Predstavljamo vam sofu Bochemical Life - savršenu kombinaciju udobnosti i stila.
  Picture of Enmon Brend

  Enmon Brend

  UVOZNIK : ENMON D.O.O. BEOGRAD ZEMLJA POREKLA : Kina

  Nameštaj za Bašte, Terase i Dvorišta

   

  Dobrodošao u svet elegantnog i funkcionalnog nameštaja za tvoj otvoreni prostor. Naša kategorija Nameštaj obuhvata pažljivo odabrane podkategorije: stolovi, stolice i fotelje, dizajnirane da tvojim baštama, terasama i dvorištima daju poseban pečat udobnosti i stila.

   

   

  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija
  • Boja