Web shop - prodavnica
  Meni Close
  Učitavanje
  Sortiraj po
  Sunđer Abrazivni beli

  Sunđer Abrazivni beli

  Sunđer abrazivni beli se ističe po svojoj visokoj efikasnosti i trajnosti.
  Sunđer Abrazivni crni

  Sunđer Abrazivni crni

  Sunđer abrazivni crni je visokokvalitetni proizvod koji se koristi za efikasno održavanje različitih površina.
  Sunđer za Keramičare grubi

  Sunđer za Keramičare grubi

  Sunđer za keramičare grubi je specijalno dizajniran sunđer koji je idealan alat za postavljanje keramike. Ovaj sunđer pripada kategoriji sunđera i koristi se za grubo čišćenje i uklanjanje nepravilnosti sa površine keramičkih pločica. Izrađen od kvalitetnog grubog sunđera, ovaj sunđer je otporan i dugotrajan.

  Transportno pakovanje ovog proizvoda je pažljivo osmišljeno kako bi se obezbedila sigurnost tokom transporta. Sunđer je jednostavan za korišćenje i pruža efikasno čišćenje površine pločica. Zahvaljujući svojoj grubi strukturi, sunđer za keramičare grubi omogućava temeljno čišćenje i uklanjanje tvrdokornih mrlja sa keramičkih pločica.

  Bilo da se bavite profesionalnom ugradnjom keramike ili obavljate radove u svom domu, sunđer za keramičare grubi će biti nezamenljiv alat koji će vam pomoći da postignete čistu i ravnomernu površinu keramičkih pločica. Sa ovim sunđerom, možete lako ukloniti nečistoće i pripremiti površinu za dalju obradu. Bez obzira na obim projekta, možete se osloniti na ovaj sunđer za profesionalne rezultate i besprekoran izgled vaše keramike.
  Sunđer za Keramičare hydro

  Sunđer za Keramičare hydro

  Sunđer za keramičare hydro je specijalno dizajniran sunđer koji je idealan alat za postavljanje keramike.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija