Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Slavine

  Učitavanje
  Sortiraj po
  Luna Baterija za Lavabo HB1209321C

  Luna Baterija za Lavabo HB1209321C

  Enmonova LUNA baterija za lavabo donosi spoj jednostavnosti, funkcionalnosti i lepote u vaše kupatilo.
  Luna Oro Baterija za Kadu HB6209620G

  Luna Oro Baterija za Kadu HB6209620G

  Ova prelepa slavina za kadu u sjajnom zlatnom finišu, dodaje finesu vašem kupatilu.
  Luna Oro Baterija za Lavabo HB1209321G

  Luna Oro Baterija za Lavabo HB1209321G

  Otkrijte ekskluzivnu Luna ORO bateriju za lavabo u prefinjenoj zlatnoj boji! Idealna kombinacija funkcionalnosti i estetike.
   Napoleon Baterija za Lavabo

  Napoleon Baterija za Lavabo

  Baterija za lavabo Napoleon, jednoručna i stojeća, predstavlja klasičan dizajn koji se lako uklapa u različite kupatilske ambijente.
  Adria Baterija za Kadu

  Adria Baterija za Kadu

  Slavina za kadu domaćeg proizvođača Enmon, Adria baterija za kadu Nova je lepa, moderna i funkcionalna.
  Adria Baterija za Lavabo

  Adria Baterija za Lavabo

  Slavina za lavabo renomiranog, domaćeg proizvođača Enmon, Adria baterija za lavabo, predstavlja spoj modernog dizajna i izuzetne funkcionalnosti.
  Adria Baterija za Lavabo Visoka

  Adria Baterija za Lavabo Visoka

  Slavina za lavabo domaćeg brenda Enmon, Adria baterija za lavabo visoka, predstavlja spoj modernog dizajna i praktičnosti.
  Adria Baterija za Sudoperu

  Adria Baterija za Sudoperu

  Slavina Adria za sudoperu domaćeg proizvođača Enmon, predstavlja idealnu kombinaciju prefinjenosti, visokog kvaliteta i pristupačne cene.
  Adria Baterija za Tuš Kabinu

  Adria Baterija za Tuš Kabinu

  Enmon vam predstavlja ADRIA BATERIJU ZA TUŠ KABINU, koja kombinuje lep, moderan i funkcionalan dizajn.
  Ana baterija sa fleksibilnim perlatorom

  Ana baterija sa fleksibilnim perlatorom

  ANA baterija sa fleksibilnim perlatorom od ENMON brenda predstavlja elegantnu i praktičnu stojeću bateriju za bide.
  Elegance Baterija za Tuš Kadu EN35163-4

  Elegance Baterija za Tuš Kadu EN35163-4

  Elegance Baterija za tuš kadu EN35163-4 je visokokvalitetna baterija za tuš kabinu, koja se odlikuje praktičnošću i modernim dizajnom.
  Emma Baterija Ugradna HB8123533C-F505

  Emma Baterija Ugradna HB8123533C-F505

  Predstavljamo vam rafiniranu i sofisticiranu ugradnu bateriju po imenu Emma, sa izuzetno pažljivo izrađenim hromiranim premazom.
  Emma Baterija za Kadu HB6442533C

  Emma Baterija za Kadu HB6442533C

  Upoznajte Enmonovu Emu, otmenu bateriju za kadu koja donosi spoj stila, modernosti i funkcionalnosti.
  Emma Baterija za Lavabo HB1233533C

  Emma Baterija za Lavabo HB1233533C

  Emma baterija za lavabo nije samo lepa, već i savremena i praktična. Bez problema se uklopi u bilo koje kupatilo, bez obzira na veličinu.
  Emma Baterija za Sudoperu

  Emma Baterija za Sudoperu

  Enmonova baterija za sudoperu HB7233533C-M7187 predstavlja savršenu ravnotežu između sjajnog stila i superiornih performansi.
  Emma Nero Baterija Ugradna HB8123533BF-F505

  Emma Nero Baterija Ugradna HB8123533BF-F505

  Ugradna baterija sa prebacivačem iz serije Emma NERO savršeno je rešenje za moderna kupatila u privatnim i javnim zgradama.

  Slavina ili baterija - šta je pravilnije reći?

  Kada govorimo o opremanju kuhinje i kupatila, često se susrećemo sa terminima "slavina" i "baterija". Ova dva izraza se ponekad koriste naizmenično, ali važno je znati njihove razlike i kako se pravilno upotrebljavaju.

  • Slavina je opšti naziv za svaki uređaj koji kontroliše protok vode u prostorijama. Bilo da se radi o kuhinji ili kupatilu, slavina je ta koja omogućava da voda teče kada je to potrebno i prestaje kada je zatvorimo.
  • Baterija, sa druge strane, je termin koji se često koristi kao sinonim za slavinu, posebno u kontekstu kupatila. Baterije mogu imati dodatne funkcije i dizajnerske detalje koji ih izdvajaju od standardnih slavina. Na primer, termostatske baterije omogućavaju preciznu kontrolu temperature vode, dok senzor baterije pružaju dodatnu higijenu i uštedu.

  Slavine za kuhinju

  U kuhinji, slavina je jedan od najvažnijih elemenata. Naše slavine za kuhinju dolaze u raznim stilovima i funkcionalnostima koje olakšavaju svakodnevne zadatke. Biraš između modela sa izvlačivim tušem za lakše pranje sudova i povrća, visokih slavina za veću slobodu kretanja, i naprednih tehnologija koje omogućavaju preciznu kontrolu temperature i protoka vode. Od klasičnih do modernih dizajna, naše slavine će se savršeno uklopiti u svaki kuhinjski ambijent.

  Slavine za kupatilo

  Kupatilske slavine iz ENMON-ove ponude kombinuju estetiku i funkcionalnost na najbolji način. Naš asortiman obuhvata slavine za kadu i tuš kabinu, slavine za lavabo i slavine za bide. Dostupne su jednoručne i dvoručne slavine, kao i modeli sa senzorom za automatsko uključivanje i isključivanje vode, što doprinosi uštedi i higijeni. Svaka slavina je dizajnirana da pruži dugotrajnu pouzdanost i stil, čineći kupatilo luksuznim i funkcionalnim.

  Zašto odabrati ENMON slavine?

  • Kvalitet: Naše slavine su izrađene od najkvalitetnijih materijala, osiguravajući dug vek trajanja i otpornost na habanje.
  • Dizajn: Bilo da preferiraš klasičan, moderan ili minimalistički stil, kod nas ćeš pronaći savršenu slavinu koja će upotpuniti tvoj prostor.
  • Inovacija: Uvek pratimo najnovije trendove i tehnologije kako bismo ponudili najbolje moguće rešenje za tvoje potrebe.
  • Pristupačnost: Ponosni smo na našu konkurentnu cenu koja omogućava vrhunski kvalitet po povoljnim uslovima.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija
  • Boja
  • Montaža