Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Uslovi i način isporuke

   

  Nudimo vam tri načina isporuke: dostava ENMON transportnim vozilom na kućnu adresu, dostava kuriskom službom na kućnu adresu, lično preuzimanje u salonu. 

  Zbog ograničenja usluga brze pošte, pločice, kade, tuš kabine, i proizvode sličnih gabarita, ne šaljemo brzom poštom već isključivo isporučujemo našim transportom po već definisanim uslovima. 

  NAPOMENA: Robu dostavljamo samo do ulaza u objekat predviđen za smeštanje robe, do onog mesta dokle transportno vozilo može prići i nemamo mogućnosti za istovar, zbog čega je potrebno da obezbedite ljudstvo za istovar/unos robe. 

  Kupac je dužan da primljenu stvar na uobičajeni način pregleda ili je da na pregled, čim je to prema redovnom toku stvari moguće, i da o vidljivim nedostacima obavesti prodavca u roku od osam dana, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada. 

  Pri preuzimanju robe koja se transportuje kupcu od strane prodavca i ličnom preuzimanju u salonu, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu (preuzetu) robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti vozaču odnosno prodavcu, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada. Prilikom preuzimanja robe dostavljene kurirskom službom, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu robu te da primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah saopšti usmeno dostavljaču i pisanim ili telefonskim putem obavesti kurirsku službu i prodavca (e mail kurirske službe: reklamacije@bex.rs, e mail prodavca: webshop@enmon.rs ili telefonom na broj: 0800 33 33 35 ili na adresu: ENMON d.o.o. Bulevar oslobođenja 205, 11000 Beograd).   

  Kad se posle prijema stvari od strane kupca pokaže da roba ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari (skriveni nedostatak), kupac je dužan, pod pretnjom gubitka prava, da o tom nedostatku obavesti prodavca u roku od osam dana računajući od dana kad je nedostatak otkrio. 

   

  Isporuka ENMON vozilom 

   

  Ukoliko ste izabrali isporuku ENMON vozilom, odeljenje WEB SHOP-a Vas kontaktira radi daljeg dogovora. 

  Cenovnik kompanije ENMON: 

  1. Besplatan prevoz u redovnom terminu 

  • Vrednost računa >= 40.000,00 din < 100.000,00 din, udaljenost do 30 km
  • Vrednost računa >= 100.000,00 din, udaljenost do 50 km 

  2. Prevoz u redovnom terminu, 220,00 din/km u jednom pravcu 

  • Vrednost računa >= 40.000,00 din, udaljenost od 30 km do 50 km 

  3. Prevoz "odmah" po zahtevu kupca, 4.200,00 din 

  • Vrednost računa >= 40.000,00 din, udaljenost do 30 km 

  4. Ostalo 
   

  • 220,00 din/km u jednom pravcu
  • 1.000,00 din po isporuci za područje grada Beograda (bez prigradskih naselja) 

  Cena se utvrđuje na osnovu udaljenosti adrese isporuke od najbližeg prodajnog mesta. 

  Cene su date sa uključenim PDV-om. 

  Odluka stupa na snagu od 26.12.2022. 

   

  Isporuka brzom poštom 

   

  Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 2 do 10 radnih dana od dana potvrđivanja porudžbine. Pre dostave porudžbine kurirska služba će Vas kontaktirati radi utvrđivanja mesta i vremena lične dostave ako vas ne nađe na adresi. 
  Cenovnik kurirske službe možete pogledati na sajtu BexExpress-a

   

  Lično preuzimanje 

   

  Ukoliko ste izabrali lično preuzimanje, služba WEB SHOP Vas obaveštava u kome salonu možete preuzeti robu. Ukoliko ste napomenuli u kom salonu želite da izvršite preuzimanje, obavestićemo vas o tome kada će roba biti na željenoj lokaciji koju ste izabrali. Ovo je moguće uraditi samo u salonima koji imaju skladišni prostor. U ovom dokumentu možete pogledati spisak tih salona.

   

  Rokovi isporuke

   

  Isporuka se vrši u roku od 4-5 dana, najviše do 15 radnih dana, u zavisnosti od vrste poručene robe i mesta isporuke. Rokovi isporuke počinju da teku od dana prijema Vaše uplate.