Web shop - prodavnica
  Meni Close

  ENMON Transportne usluge

  U svetu koji se neprestano kreće, pouzdanost i efikasnost u logistici i transportu postaju ključni faktori uspeha za svako preduzeće. Upravo iz tog razloga, ENMON grupa je razvila svoj sektor logistike i transporta, pružajući vrhunske usluge distribucije kako za proizvode iz svog bogatog asortimana, tako i za potrebe trećih lica. Razumemo važnost brze i sigurne isporuke, te smo posvećeni tome da svaki vaš zahtev bude ispunjen sa najvećom pažnjom i profesionalizmom.

  Naš vozni park čini selekcija najkvalitetnijih vozila renomiranih proizvođača poput Volvo, MAN i Iveco, najvišeg standarda klase motora – E6. Posedujemo standardne poluprikolice sa ceradom (Berger, Schmitz, Krone) dužine 13,6m, visine 2,8m sa otvorom za utovar 2,72m. Svako vozilo je opremljeno sistemom za satelitsko praćenje, sertifikatima za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza robe kao i CMR osiguranjem. Pored usluga transporta na domaćem tržištu, pružamo usluge prevoza na tržištima Severne Makedonije, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Italije i Nemačke.

  U ENMON-u, ekonomičnost i optimizacija transportnih ruta su u srcu naše logističke filozofije. Trudimo se da našim klijentima ponudimo ne samo povoljan, već i efikasan transport robe, uz strogo poštovanje dogovorenih rokova. Naš tim stručnjaka je posvećen planiranju i realizaciji svake ture sa maksimalnom preciznošću, uzimajući u obzir sve vaše potrebe i specifičnosti tereta.

   

  Prednosti saradnje sa ENMON transportnim uslugama su brojne:

  • Ekonomičnost (optimizacija transportnih puteva, kvalitetno planiranje tura)

  • Tačnost i pouzdanost (maksimalno poštovanje dogovorenih termina)

  • Bogato iskustvo i stručnost našeg osoblja koje je uvek spremno da pruži brze i precizne informacije, podržano sopstvenom flotom vozila i proverenim saradnicima.

   

  Naš cilj je da opravdamo poverenje koje nam zadovoljni klijenti svakodnevno ukazuju, kao i da zadobijemo poverenje novih poslovnih partnera. Svesni smo da kvalitet transportne usluge nije samo u brzini isporuke, već i u sposobnosti da se prilagodimo vašim potrebama, uz konstantno održavanje visokog nivoa kvaliteta pružene usluge.

  Ukoliko imate potrebu za sigurnim i pouzdanim partnerom u transportu i logistici, koji razume vaše poslovne zahteve i spreman je da ponudi adekvatnu logističku podršku u svakom trenutku, budite slobodni da nas kontaktirate.
  Svoje transportne zahteve i kontakt podatke možete poslati direktno putem e-maila na:
  v.radic@enmongroup.com

  Za dodatne informacije i pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35.