Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Saveti za kupovinu

  Svako jutro počinje, a dan se završava, u Vašem kupatilu. Zato je bitno da Vam kupatilo bude uređeno tako da odgovori svim Vašim potrebama i učini boravak i korišćenje prijatnim i lepim.

  Dobro isplanirajte šta Vam je sve potrebno i definišite najbolje uklapanje svih elemenata. Evo pomoći oko planiranja VAŠEG NOVOG KUPATILA:

  PRIPREMA

  Pre nego krenete u kupovinu, potrebno je definišete dimenzije prostora i pozicije odvoda i otvora. Ovo je način da znate da odgovorite na pitanja prodavaca i da možete odmah znati da li Vam se nešto fizički uklapa ili ne uklapa u prostor.
  Predlog je da prvo izmerite prostor – dužina x širina x visina, a zatim i da ga skicirate (pod posebno, zidovi posebno svaki.

  Na takvom nacrtu onda treba da izmerite i ucrtate poziciju i veličinu odvoda na podu (WC šolje, slivnika i sl.) i na zidovima odvoda (odvoda i dovoda za veš mašinu, lavabo, slavinu kade ili tuš kabine) i otvora (vrata, prozori, ventilacija).

  Sledeći segment pripreme čini estetsko definisanje prostora pri čemu treba da odredite osnovne aspekte postavke: boja i dezen pločica i kupatilskog nameštaja, odluka o tome da li uzimate kadu ili tuš kabinu, da li imate bide kao i da li sve treba da bude u klasičnom dizajnu ili modernom. Klasični dizajn karakterišu nežne boje, floralni i prirodni dekori, zaobljene konture, dok se modernim smatraju intenzivnije boje, printovi (drvo, kamen, beton i sl.) odnosno materijali ravnijih kontura.

  Naravno, ovo nije svemoguć opis i zato savetujemo da posetite našu PINTEREST stranicu ili na web portalu deo sa INSPIRACIJOM kako bi se opredelili za smer prilikom izbora. 

  KUPOVINA

  Dolaskom u jedan od preko 50 maloprodajnih objekata kompanije ENMON Vam omogućuje izbor i stručnu podršku kako bi napravili najbolji izbor. Kada ste se pripremili za kupovinu, proverite koji salon Vam je najbliži i naravno koje je veličine. Veći saloni omogućavaju veći izbor ali bilo koji da odaberete, uvek možete u sledećem koraku posetiti i veći.