Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Enmon i Danilo Anđušić: Košarkaški kamp za mlade talente

  Košarka i basket su neizostavni deo društvenog života u Srbiji. Kao košarkaški narod, ponosimo se velikim uspesima srpske i jugoslovenske košarke, koji su ostavili dubok trag na našu omladinu i starije generacije. Zbog toga, skoro svi imamo poseban odnos prema ovom ekipnom sportu.

  S ponosom objavljujemo da je Enmon jedan od sponzora košarkaškog kampa Danila Anđušića, koji se održava prvi put ove godine od 1. do 13. jula. Ovaj kamp, poznat kao Andjušić Shooting Camp, okuplja mlade košarkaške nade iz cele Srbije i celog sveta, pružajući im jedinstvenu priliku da usavrše svoje veštine pod vođstvom vrhunskih trenera i samog Danila Anđušića.

  Posvećenost razvoju mladih sportista

  Kamp okuplja dečake i devojčice različitih uzrasta u dve sesije od po pet dana. Učesnici imaju priliku da rade na individualnim veštinama, posebno šutiranju. Organizuju se radionice sa sportskim psihologom, nutricionistom i finansijskim savetnikom kako bi se deci pružilo sveobuhvatno sportsko i životno obrazovanje.

  Lični pristup i vrednosti

  Želja organizatora ovog kampa je da svaki učesnik dobije lični pristup i podršku, zbog čega su mesta ograničena. Treneri će raditi sa manjim grupama dece, prenoseći im vrednosti poput upornosti, timskog duha, lične odgovornosti i radne etike. Danilo Anđušić, kao i drugi uspešni sportisti, biće prisutni tokom celog kampa kako bi podelili svoja iskustva i savete.

   

   

  Za više informacija o kampu i našem učešću, posetite:

   

  Prati nas za najnovije vesti i detalje o našim aktivnostima i budućim događajima. Hvala na podršci! 

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar