Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Izida i Enmon: Spoj tradicije i novog razvoja u svetu keramike

   

   

  O kompaniji

  Izida je prva fabrika za keramiku u Bugarskoj, osnovana davne 1894. godine. Nalazi se u selu Gara Elin Pelin, u opštini Elin Pelin, Sofijska oblast, i prostire se na površini od 99.000 kvadratnih metara. Fabrika ima bogatu istoriju, uključujući proizvodnju žutih pločnika u Sofiji i pet miliona cigli za izgradnju hrama Aleksandra Nevskog u Sofiji nakon 1906. godine. Nakon više od 15 godina pauze, Izida je obnovila proizvodnju sa modernim automatskim proizvodnim linijama, čime je značajno unapredila kapacitete i kvalitet proizvodnje. Kompanija se fokusira na vraćanje bugarske proizvodnje keramike na visok nivo, okupljajući stručnjake i predstavnike vodećih evropskih proizvođača opreme.

   

   

   

  Saradnja sa ENMON Group

  S ponosom najavljujem našu saradnju sa renomiranom bugarskom kompanijom Izida 1894. Kao Enmon grupa, uvek tražimo načine da obogatimo našu ponudu i pružimo našim kupcima najbolje moguće proizvode. Saradnja sa Izidom omogućila nam je da uvedemo njihov visokokvalitetni asortiman keramičkih pločica u našu ponudu.

   

   

   

   Pločica iz fabrike Izida

  Sada, u našem asortimanu možeš pronaći mnoge modele pločica iz fabrike Izida, od kojih ćemo pomenuti samo pojedine:

  1. Athens White 60,6x60,6 - Ova otmena bela pločica sa izgledom mermera donosi sofisticiranost i čistinu svakom prostoru. 

  2. Galante Brown 30,3x60,6 - Topla braon pločica sa prirodnim izgledom drveta savršena je za podove i zidove. 

  3. Galante Natural 30,3x60,6 - Ova pločica prirodnog drveta pruža klasičan i bezvremenski izgled. 

  4. Matise Brown 30,3x60,6 - Pločica koja kombinuje rustični izgled sa modernim stilom, idealna za sve vrste enterijera. 

  Ove pločice su odabrane zbog svog visokog kvaliteta, izdržljivosti i estetske privlačnosti. Verujemo da će zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih kupaca, donoseći raskošnost i lepotu u svaki prostor.

   

   

  Saradnja sa kompanijom Izida 1894 omogućila nam je da našim klijentima ponudimo vrhunske keramičke proizvode koji kombinuju tradiciju i inovaciju. Verujem da će ove pločice zadovoljiti potrebe svih naših kupaca i doneti otmenost i prijatnost u njihove domove i poslovne prostore.

  Za više informacija o našim proizvodima i aktuelnim popustima, poseti našu web stranicu.

  Reference:

   

   

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar