Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Ceramica Dolomite: Italijanska tradicija

   

   

  Pozadina i stručnost

  Ceramica Dolomite, osnovana 1965. godine u Borgo Valbelluna, u Italiji, poznata je po svojoj stručnosti u proizvodnji keramičkih sanitarnih proizvoda. Tokom decenija, razvila se u istaknuti brend na tržištu kupatilskog nameštaja, proizvodeći širok asortiman proizvoda, uključujući kupatilske setove, kuhinjske elemente i rešenja za zajedničke prostore. Sa više od pola veka iskustva, Ceramica Dolomite kombinuje tradicionalno italijansko zanatstvo sa modernim tehnološkim inovacijama, stvarajući proizvode koji su sinonim za kvalitet i stil.

  Proizvodi i kolekcije

  Ceramica Dolomite nudi širok spektar proizvoda koji se odlikuju spojem tradicionalnog zanatstva i savremene tehnologije. Njihove kolekcije obuhvataju:

  Njihov asortiman takođe uključuje lavaboe, tuš kade, različite dodatke i pribor. Svaki proizvod je pažljivo izrađen kako bi zadovoljio visoke standarde kvaliteta i estetike koje Ceramica Dolomite postavlja.

   

   

  Tehnološka integracija i održivost

  Ceramica Dolomite kombinuje vešto zanatstvo sa naprednom robotskom tehnologijom kako bi osigurala visok kvalitet proizvodnje. Njihova posvećenost održivosti se ogleda u smanjenju otpada od sirovina, recikliranju proizvodnog otpada i korišćenju obnovljivih izvora energije. Takođe, implementiraju sisteme za povrat i reciklažu vode, što značajno smanjuje potrošnju vode. Ova ekološka svest čini Ceramica Dolomite liderom u održivoj proizvodnji keramičkih proizvoda.

   

  Sertifikati i priznanja

  Kompanija je dobila nekoliko sertifikata i nagrada, što naglašava njihovu posvećenost kvalitetu i bezbednosti. To uključuje ISO 9001 za upravljanje kvalitetom i ISO 45001 za bezbednost na radu. Pored toga, Ceramica Dolomite je prepoznata prestižnim sertifikatom "100% Made in Italy", koji osigurava da su njihovi proizvodi u potpunosti proizvedeni u Italiji. Brend je takođe deo inicijative Ceramics of Italy, koja promoviše izvrsnost u italijanskom keramičkom dizajnu i kvalitetu.

   

   

  Inovacije i prisustvo na tržištu

  Ceramica Dolomite nastavlja da pruža inovacije sa proizvodima poput Oltre Sistema, koji je osvojio ICONIC AWARDS 2024 za jedinstveni dizajn u kategoriji kupatila i wellness-a. Proizvodi kompanije su dizajnirani da budu svestrani i prilagodljivi, namenjeni kako stambenim, tako i komercijalnim prostorima. Njihova sposobnost da se prilagode potrebama tržišta i stalno unapređuju svoje proizvode čini ih liderom u industriji.

   

  Ekskluzivno pravo Enmon Grupe

  Sa ponosom objavljujemo da Enmon Grupa ima ekskluzivni dogovor o saradnji sa Ceramica Dolomite, što nam daje jedinstveno pravo da direktno nabavljamo proizvode ove renomirane kompanije za Srbiju. Ovaj ekskluzivitet znači da samo Enmon Grupa može ponuditi proizvode Ceramica Dolomite direktno iz njihovih zaliha, garantujući našim kupcima originalnost i vrhunski kvalitet italijanske keramike.

   

  Ekskluzivni asortiman Ceramica Dolomite proizvoda u Enmon grupi

  Enmon Grupa sa ponosom predstavlja ekskluzivni asortiman Ceramica Dolomite proizvoda koji su sada dostupni u našim prodajnim objektima. Naši kupci sada mogu uživati u nekim od sledećih kolekcija:

  Ove kolekcije su pažljivo odabrane da zadovolje potrebe i ukuse kupaca, pružajući pritom najbolji izbor kvalitetnih keramičkih proizvoda direktno iz Italije.

   

  Za više informacija o ovim proizvodima i najnovijim inovacijama, poseti naš zvanični sajt i otkrij kako Ceramica Dolomite može preobraziti tvoj prostor.

  Pridružite nam se u slavljenju ovog uzbudljivog partnerstva i uživajte u vrhunskim proizvodima koji su rezultat spoja italijanske tradicije i savremenih inovacija.

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35.

  Napiši komentar