Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Kupatilo iz snova postaje stvarnost: ENMON-ov novi prodajni salon u Leštanima

   

   

    Sa ponosom obaveštavamo vas da je ENMON, vaša omiljena destinacija za keramiku, sanitarije, opremu i nameštaj za kupatila, proširila svoje prisustvo. Od 3. februara, otvorili smo novi prodajni salon u Leštanima, omogućavajući vam da pronađete sve što vam je potrebno kako biste vaše kupatilo pretvorili u pravi raj za opuštanje.

  Naš novi prodajni salon smestio se na adresi Kružni put bb. Ovo je savršeno mesto gde možete dobiti inspiraciju i pronaći najnovije trendove u svetu keramike, granitne keramike, sanitarija, i nameštaja za kupatila. Bez obzira da li sanjate o modernom minimalizmu, rustičkom šarmu, ili luksuznom izgledu, naša ponuda će zadovoljiti svačiji ukus.

  Ali to nije sve! Kako bismo vas dodatno obradovali, nudimo vam dodatni popust od 10% na već snižene cene. Ova posebna ponuda je važeća odmah, tako da ne propustite priliku za uštedu. S obzirom na to da cenimo vaše vreme, na raspolaganju vam je naš tim stručnjaka spremnih da odgovore na sva vaša pitanja. Jednostavno nas pozovite na broj telefona 011/787-19-54 ili iskoristite našu besplatnu info liniju 0800/33 33 35 kako biste saznali sve što vas zanima.

    I da, tu je i odlična vest za sve koji žele da svoje snove o prelepom kupatilu ostvare bez brige o kamatama. Sada možete kupiti sve što želite na 12 rata bez kamate. To je prilika koja se ne propušta!   Otkrijte našu ekskluzivnu ponudu i popuste u novom prodajnom salonu! Nemojte čekati. Posetite nas u našem novom prodajnom salonu u Leštanima i dozvolite našem ljubaznom osoblju da vam pomogne da donesete najbolju odluku. Vaše novo luksuzno kupatilo je samo korak daleko. Vaše želje postaju stvarnost uz ENMON! Zahvaljujemo vam na podršci i radujemo se što ćemo vas ugostiti u našem novom salonu.  

   

  Vaš ENMON - Više od sveta keramike!

  Hvala što čitate naš blog. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na marketing@enmon.info ili pozovite 0800 33 33 35.

  Napiši komentar