Web shop - prodavnica
  Meni Close

  ENMON u gastronomskom spektaklu: Somborski kotlić 2024

   

  Svake godine, Sombor postaje epicentar gastronomskog uživanja kroz manifestaciju poznatu kao Somborski kotlić. Ova tradicionalna manifestacija okuplja ljubitelje ribljeg paprikaša iz celog regiona, nudeći ne samo takmičenje u kuvanju, već i bogat kulturno-zabavni program.

  Šta je Somborski kotlić?

  Somborski kotlić je jedinstvena manifestacija koja slavi pripremu ribljeg paprikaša, jela duboko ukorenjenog u kulturnoj baštini Vojvodine. Svake godine, više od 200 ekipa se takmiči u kuvanju ovog specijaliteta, dok hiljade posetilaca uživa u atmosferi ispunjenoj mirisima, ukusima i muzikom.

  Detalji manifestacije 2024. godine

  Manifestacija se održala 22. juna 2024. godine na Trgu Svetog Trojstva u Somboru. Ove godine, festival je privukao 208 učesnika koji su se takmičili u pripremi ribljeg paprikaša. Prvu vatru zapalio je gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, dok je muzički program obuhvatio nastupe tamburaškog sastava „Zanatski“, Zorana Bugarskog Brice, Tropico benda i DJ Damira​​.

   

  Takmičenje i nagrade

  Stručni žiri ocenjivao je riblje paprikaše takmičarskih ekipa. Enmon je, kao ponosni sponzor manifestacije, dodelio vredne nagrade pobednicima. Vaučer u vrednosti od 40.000 RSD za kupovinu u Enmon salonu u Somboru dodeljen je pobedniku u kategoriji najboljeg paprikaša na manifestaciji​.

  Najbolji paprikaš:

  • I mesto: Predrag Lovrić iz Apatina (šifra Bođoš), osvojio vaučer u vrednosti od 40.000 RSD za kupovinu u Enmon salonu u Somboru.
  • II mesto: Nemanja Kliska iz Apatina (šifra Plazović)
  • III mesto: Milan Petrović iz Kneževih Vinograda (šifra Kapitlac)

  Najlepše aranžiran sto:

  • I mesto: Ekipa stola 97
  • II mesto: Ekipa stola 25
  • III mesto: Ekipa stola 200

  Najveselije društvo:

  • I mesto: Ekipa stola 92
  • II mesto: Ekipa stola 42
  • III mesto: Ekipa stola 24​

   

   

   

  Uloga Enmona

  Enmon je sa ponosom učestvovao u Somborskim kotlićima 2024, podržavajući kulturne, umetničke, muzičke i tradicionalne manifestacije širom zemlje. Naši predstavnici iz Enmon prodajnog salona u Somboru bili su prisutni na događaju, deleći nagrade i podržavajući učesnike.

  Somborski kotlići su savršena prilika za druženje, takmičenje i uživanje u najboljem ribljem paprikašu. Zahvaljujemo se svim učesnicima, posetiocima i posebno Enmon timu koji je podržao ovaj događaj. Radujemo se narednim godinama i novim druženjima na Somborskim kotlićima!

   

   

   

  Prodajni salon Enmon u Somboru:

  Adresa: Venac Vojvode Petra Bojovića 14, 25000 Sombor

  Email: sombor@enmongroup.com

  Telefon: +381 (0) 25 440 300

   

  Poseti naš prodajni salon u Somboru ili naš webshop i otkrij širok asortiman kvalitetnih proizvoda za uređenje enterijera. Enmon je tu da podrži tvoje projekte, bilo da je u pitanju renoviranje kuhinje, kupatila ili nešto drugo.

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar