Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Uz ENMON na putu ka savršenom kupatilu: 53. prodajni salon je stigao!

   

   

    ENMON vas poziva u svoj najnoviji prodajni salon na Zrenjaninskom putu 137 u Beogradu, gde ćete pronaći sve za transformaciju kupatila. Naša ponuda uključuje raznovrsne pločice, sanitarije i nameštaj, sa mogućnošću kupovine na 12 rata bez kamate. Posetite nas i otkrijte širok spektar proizvoda uz pomoć našeg stručnog tima koji je tu da vam pruži savete i podršku. Kreirajte savršen dom i uštedite uz ENMON, više od sveta keramike!

  Raznolika ponuda: pločice, sanitarije i kupatilski nameštaj

   

   

  Uz obilje zidnih i podnih pločica, granitne keramike, sanitarija, opreme i nameštaja za kupatila, ENMON Vam nudi sve što Vam je potrebno za kreiranje kupatila iz snova. Pored toga, imate mogućnost kupovine svega ovoga na 12 rata bez kamate, pružajući Vam mnogo više fleksibilnosti prilikom opremanja Vaše kuhinje ili kupatila.

  Posetite novi prodajni salon i pogledajte širok asortiman naših proizvoda na licu mesta. Naša ljubazna i stručna ekipa je tu da Vam pomogne u odabiru, pružajući savete i podršku kako biste ostvarili svoje vizije na najlakši mogući način.

  Ovaj novi prodajni salon nudi ne samo proizvode visokog kvaliteta već i personalizovano iskustvo kupovine, omogućavajući Vam da pronađete sve što Vam je potrebno za Vaše idealno kupatilo. Pločice za kuhinju i kupatilo, slavine, wc šolje, tuš kabine, lavaboi i još mnogo, mnogo toga, čeka na Vas!

  Posetite ENMON i kreirajte Vaš savršeni dom po izuzetno povoljnim cenama. Renovirajte i pri tom uštedite novac

  Hvala što čitate naš blog. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na marketing@enmon.info ili pozovite 0800 33 33 35.

  Napiši komentar