Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Dizajn kupatila koji štedi prostor i renoviranje uz ograničen budžet

  Planiranje renoviranja kupatila može biti pravi izazov, pogotovo kada je prostor ograničen, a ti želiš da pronađeš savršenu ravnotežu između praktičnosti i stila. U Enmonu vodimo računa da klijentima predložimo rešenja i uređenja koja odgovaraju tvojim ličnim ukusima.. Naš tim radi na stvaranju inovativnih rešenja kako bi naši kupci dobili kupatilski nameštaj i sanitarije koje štede prostor, a istovremeno pružaju stil, pragmatičnost i povoljnu cenu.

  Svako kupatilo je različito i dolazi u mnogim oblicima i veličinama, stoga je važno pravilno planirati od prvog koraka. Jedna od najvažnijih odluka koju ćeš morati doneti je koju vrstu kupatilskog nameštaja odabrati. Od pametnih ugradnih dizajna do praktičnih visećih modela, izbor nameštaja ima ključnu ulogu u organizovanju prostora u tvom kupatilu. Pravilnim odabirom kupatilskog nameštaja možeš rešiti ili sprečiti nered, organizovati kozmetiku, peškire i druge sitnice, te stvoriti prijatnu i harmoničnu atmosferu.

  Jedan od najefikasnijih načina za uštedu prostora u kupatilu je korišćenje samostojećih i visećih dizajna. U manjim prostorijama važno je odabrati nameštaj koji ne samo da zadovoljava potrebe za odlaganjem stvari, već i maksimalno koristi prostor. Naš samostojeći nameštaj, ili onaj koji se montira konzolno/viseći, dolazi u širokom rasponu varijacija, od pojedinačnih ormarića do onih sa duplim fiokama, što znači da ćeš bez obzira na oblik i veličinu tvog kupatila pronaći rešenje koje štedi prostor, a odgovara svim tvojim potrebama.

  Enmonov asortiman nameštaja, brenda Roper, ispunjava sve praktične i estetske zahteve. U ponudi su različite vertikale, ormarići sa ogledalom ili lavaboom, samostojeći i viseći, dostupni u tri moderne boje - beloj, sivoj i braon. Za prelep i sofisticiran izgled, možeš kombinovati ove jedinice sa našim slavinama brenda Grohe i postići vrhunski vanvremenski dizajn kupatila.

   

  Kako renovirati kupatilo uz ograničen budžet

  Renoviranje kupatila može biti izazov, ali uz pažljivo planiranje i pametne odluke, možeš stvoriti funkcionalan i lep prostor bez probijanja budžeta. Evo nekoliko koraka i saveta koji ti mogu pomoći da efikasno renoviraš svoje kupatilo koristeći naše proizvode iz Enmon asortimana.

  Planiranje i budžet

  Prvi korak je da definišeš budžet i prioritete. Razmisli koje su najvažnije promene koje želiš da napraviš i kako da najbolje iskoristiš sredstva koja imaš na raspolaganju. Na primer, ako su ti pločice oštećene ili zastarele, njihova zamena može biti prioritet. Naše pločice možeš pronaći na našem sajtu.

  Zidne i podne pločice

  Zamena zidnih i podnih pločica je jedan od najefektnijih načina da osvežiš kupatilo. Enmon nudi raznovrsne pločice po povoljnim cenama, a često imamo i akcije koje možeš pratiti.

  Kako to uraditi:

  • Izbor pločica: Izaberi neutralne boje i klasičan dizajn koji će učiniti prostor većim i svetlijim.
  • Priprema površine: Očisti i izravnaj zidove i podove pre postavljanja novih pločica.
  • Postavljanje: Koristi kvalitetan lepak i fug mase koje možeš naći u našem asortimanu materijala za ugradnju.

  Sanitarije i slavine

  Zamena sanitarija i slavina može značajno doprineti osvežavanju izgleda kupatila. Naš asortiman sanitarija i slavina možeš prilagoditi različitim stilovima i budžetima.

  • Sanitarije: Odaberi izdržljive i lake za održavanje.
  • Slavine: Investiraj u slavine koje štede vodu i time smanjuju mesečne troškove

  Kupatilski nameštaj i ogledala

  Pored osnovnih sanitarija, važno je razmisliti i o kupatilskom nameštaju i ogledalima. Naš funkcionalan i moderan kupatilski nameštaj i ogledala dodaju praktičnost i stil tvom prostoru.

  • Ormarići sa ogledalima: Idealni su za mala kupatila jer štede prostor.
  • Police i ormarići: Pomažu u boljoj organizaciji i čuvanju stvari.

  Bojleri i grejanje

  Pouzdan bojler je neophodan za funkcionalno kupatilo. Imamo bojlere različitih kapaciteta i vrsta.

   

  • Kapacitet: Odaberi bojler koji odgovara tvojim potrebama.
  • Energetska efikasnost: Biraj modele koji troše manje energije.

   

  Materijali za ugradnju

  Na kraju, potrebni su ti kvalitetni materijali za pripremu i ugradnju. Naši lepkovi, fug mase i ostali materijali pomoći će ti da uspešno završiš projekat.

  • Kvalitetni materijali: Koristi proverene proizvode za dugotrajan rezultat.
  • Pravilna primena: Prati uputstva za nanošenje kako bi sve bilo čvrsto i stabilno.

   

  Dodatni saveti

  • Uradi sam: Ako imaš veštine i vreme, mnoge poslove možeš uraditi sam, što će ti uštedeti novac.
  • Recikliranje: Ponovno korišćenje starih elemenata ili kupovina polovnih može biti dobar način da smanjiš troškove.
  • Praćenje akcija: Redovno prati akcije i popuste na našem sajtu kako bi dobio najbolje cene.

   

   

  Renoviranje kupatila uz ograničen budžet može biti izazovno, ali uz pravu strategiju i pametne izbore, moguće je stvoriti funkcionalan i lep prostor. Iskoristi naše proizvode i savete kako bi najbolje iskoristio svoj budžet i ostvario željene promene. Za više informacija i kupovinu, poseti naš sajt.

  Nadamo se da će ti ovi saveti pomoći da uspešno renoviraš svoje kupatilo i uživaš u novom, osveženom prostoru.

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar