Sve kategorije
  Meni Close

  Classics 2 Klizna Vrata 160x190

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: Huppe
  SKU: 6652Y9919903A
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  Classics 2 Klizna vrata 160x190 C20406.069.321 su proizvod svetski poznate kompanije Huppe. Vrhunski kvalitet je zagarantovan, kao kod svih njihovih proizvoda.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 26.127,83  RSD
  Ušteda:  19.595,87  RSD
  19.595,87  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  Classics 2 Klizna vrata 160x190 C20406.069.321 su proizvod svetski poznate kompanije Huppe. Vrhunski kvalitet je zagarantovan, kao kod svih njihovih proizvoda.

  Karakteristike:

  HÜPPE Kedersystem ili zaptivni profil. Ovaj sistem omogućava pričvšćivanje vrata na zid bez vidljivih šrafova. Bušenje zidnog profila na licu mesta nije neophodno. Samim tim se od starta izbegavaju ogrebotine na profilu i metalni opiljci u tuš kabini ili kadi. Zbog velikog opsega podešavanja, često je u mogućnosti da kompenzuje neravne zidove, tako da se mogu koristiti standardni modeli.

  Visoko-kvalitetni valjci. Classics 2 klizna vrata imaju najkvalitetnije valjke/klizače koji omogućavaju nesmetano i glatko otvaranje i zatvaranje vrata.

  Huppe hromirana ručka. Vrata su opremljena specijalno dizajniranom i prepoznatljivom ručkom. Hromirana ručka visokog kvaliteta, funkcionalnosti i stabilnosti za svakodnevnu upotrebu.

  Stabilizator - Fleksibilno podešavanje ugla Varijabilni stabilizator za klizna vrata nudi mnoge prednosti. Može se skratiti po dužini i montirati pod skoro svakim uglom u odnosu na zid zahvaljujući 2 spojnice.

  Bezbedno je sigurno. Sa Classics 2 kliznim vratima se koriste samo segmenti napravljeni od 4 ili 6 mm jednostrukog sigurnosnog stakla.

  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija Classics 2
  Dimenzija 160x190
  Kategorija Tuš kabine, tuš vrata, tuš paravani
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *