Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Aura Klizna Vrata 165x200 leva

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: Huppe
  SKU: 6652Y9919900H
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  AURA KLIZNA VRATA 165x200 LEVA 401.438.087.322 su proizvod svetski poznate kompanije Huppe.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 66.190,51  RSD
  Ušteda:  49.642,88  RSD
  49.642,88  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  AURA KLIZNA VRATA (165X200CM) LEVA su proizvod svetski poznate kompanije Huppe. Vrhunski kvalitet je zagarantovan, kao kod svih njihovih proizvoda. Savršen spoj elegancije, kvaliteta i cene. Aluminijumski profil srebrne boje, i providno kaljeno staklo se sa lakoćom uklapaju u svako kupatilo i donose fenomenalnu dozu otmenosti, i kupatilo dobija na širini jer nema vizuelnih barijera.

  Karakteristike:

  HÜPPE Kedersystem ili zaptivni profil. Ovaj sistem omogućava pričvšćivanje vrata na zid bez vidljivih šrafova. Bušenje zidnog profila na licu mesta nije neophodno. Samim tim se od starta izbegavaju ogrebotine na profilu i metalni opiljci u tuš kabini ili kadi. Zbog velikog opsega podešavanja, često je u mogućnosti da kompenzuje neravne zidove, tako da se mogu koristiti standardni modeli.

  Visoko-kvalitetni valjci. Aura klizna vrata imaju najkvalitetnije klizače koji omogućavaju nesmetano i glatko otvaranje i zatvaranje vrata, i integrisan sistem mekog zatvaranja i otvaranja.

  Huppe hromirana ručka. Vrata su opremljena specijalno dizajniranom i prepoznatljivom ručkom. Hromirana ručka visokog kvaliteta, funkcionalnosti i stabilnosti za svakodnevnu upotrebu.

  Stabilizator - Fleksibilno podešavanje ugla Varijabilni stabilizator za klizna vrata nudi mnoge prednosti. Može se skratiti po dužini i montirati pod skoro svakim uglom u odnosu na zid zahvaljujući 2 spojnice.

  Bezbedno je sigurno. Sa Aura kliznim vratima se koriste samo segmenti napravljeni od 6 mm jednostrukog providnog sigurnosnog stakla.

  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija Aura
  Dimenzija 165x200
  Kategorija Tuš kabine, tuš vrata, tuš paravani
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *