Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Therma V Split Toplotna Pumpa (HU123.U33+HN1639.NK3)

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: LG
  SKU: 9641K9919900I
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  Therma V je toplotna pumpa koja je nastala kao odgovor na potrebe modernog tržišta. Ovo je savršen proizvod za individualnu ili kolektivnu stambenu primenu, prilikom renoviranja domova ili izgradnje novih. Jedna od ključnih karakteristika je da ova vazduhom hlađena toplotna pumpa, predstavlja ekološki proizvod.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 638.936,83  RSD
  Ušteda:  638.936,83  RSD
  638.936,83  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  Therma V je toplotna pumpa koja je nastala kao odgovor na potrebe modernog tržišta. Ovo je savršen proizvod za individualnu ili kolektivnu stambenu primenu, prilikom renoviranja domova ili izgradnje novih. Jedna od ključnih karakteristika je da ova vazduhom hlađena toplotna pumpa, predstavlja ekološki proizvod. Ona koristi dva obnovljiva izvora energije, vazduh i sunce. Odlikuje je ekonomičnost, sa koeficijentom učinka do 4,5 (COP), što je svrstava među najbolje na tržištu.

  Therma V uvek može efikasno da greje, jer proizvodi energiju od spoljašnjeg vazduha čak i na niskoj temperaturi. Sa inverterskom tehnologijom kompanije LG, THERMA V može da dostigne više nivoe efikasnosti, u rasponu od 4,1 do 4,5. Drugim rečima, potrošnja 1 kW električne energije iz električne mreže omogućava više od 4 kW toplotne energije.

  Za razliku od klasičnih toplotnih pumpi, čiji se kompresori gase i pale, kod LG uređaja sa invertorom brzina rada kompresora se stalno podešava da bi se održala željena temperatura sa minimalnim odstupanjima, sve sa ciljem kako bi se omogućio i očuvao vaš komfor.

  • THERMA V Split obezbeđuje pouzdano i snažno grejanje unutrašnjeg prostora. Može da radi i pri ekstremno hladnom vremenu, npr. na -25 °C. Štaviše, može da pruži maksimalnu izlaznu temperaturu vode od čak 65 °C Uređaj je opremljen revolucionarnim R1 kompresorom. Kod ovog naprednog kompresora naročito je poboljšano nagibno kretanje spirale, čime je povećan ukupan stepen efikasnosti i pouzdanosti. Osim toga, proširen je radni opseg kompresora, tako da oni sada rade u opsegu od 10 Hz do 135 Hz.
  • Takođe je opremljen rashladnim sredstvom R32, ekološki održivim čiji je potencijal globalnog zagrevanja 675, što je za 70% manje nego za R410A. Sa rashladnim sredstvom R32, THERMA V Split je izuzetno energetski efikasan, kao zelenije rešenje za grejanje.
  • Intuitivni korisnički interfejs omogućava brzo i lako korišćenje jednostavnim dodirom, a korisnici mogu da definišu vremenski raspored rada na osnovu svog načina života. Povrh toga, dnevno ili mesečno praćenje potrošnje energije omogućava efikasno upravljanje energijom. Uz pomoć aplikacije LG SmartThinQ™, korisnici mogu jednostavno da upravljaju sistemom grejanja, bilo kad, sa bilo kog mesta. Daljinski pristup sistemu grejanja omogućava korisnicima maksimalan komfor (*Neophodan dodatak: LG Wi-Fi Modem).
  • THEMRA V Split se može jednostavno i fleksibilno instalirati u svim tipovima kuća. Integrisane komponente za vodu u unutrašnjoj jedinici značajno pojednostavljuju i skraćuju vreme instalacije. Pored toga, produžena cev za rashladno sredstvo ide do 50 metara, a cevi se mogu povezati u tri različita pravca (napred, bočno i nazad). Na osnovu informacija o mestu ugradnje, instalateri mogu sa LG THERMA V konfiguratorom iz svoje kancelarije da obave podešavanja i sačuvaju podatke na memorijskoj kartici. Zatim, instalateri mogu na mestu ugradnje jednostavno da ubace memorijsku karticu sa zadnje strane daljinskog upravljača kako bi aktivirali podatke o konfiguraciji. Daljinski upravljač može da čuva do 50 poslednjih podešavanja, što omogućava lako identifikovanje uzroka neispravnosti ili grešaka na osnovu podataka iz istorije i brza rešenja.
  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija Therma v split
  Kategorija Toplotne pumpe
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *