Web shop - prodavnica
  Meni Close
  Učitavanje
  Veličina prikaza stranice po stranici
  Sortiraj po
  Klima Deluxe Dual Inverter

  Klima Deluxe Dual Inverter

  Dual Inverter je vrhunski klima uređaj iz kategorije klima uređaja koji će vam omogućiti potpunu kontrolu temperature i udobnost u vašem prostoru. Namenjen je standardnoj upotrebi i idealan je izbor za domove, kancelarije i druge objekte. Dolazi u beloj boji, što ga čini elegantnim i modernim dodatkom enterijera.
  Klima Dual Cool Air Purifying 12

  Klima Dual Cool Air Purifying 12

  Air Purifying 12 je vrhunski klima uređaj iz kategorije klima uređaja koji je dizajniran da pruži optimalno osveženje i čist vazduh u vašem prostoru. Sa snagom od 3,5 KW, ovaj uređaj je idealan za standardnu upotrebu u različitim prostorijama poput kuća, stanova, kancelarija i malih radnih prostora.
  Klima Standard Dual Inverter 12K

  Klima Standard Dual Inverter 12K

  Želite da uštedite na grejanju zimi? Tražite dugoročno, ekonomično i kvalitetno rešenje za celu godinu?
  Klima Standard Dual Inverter 18K

  Klima Standard Dual Inverter 18K

  Dual Inverter 18K je vrhunski klima uređaj koji će vam pružiti optimalnu udobnost i kontrolu temperature u svakom prostoru. Pripada kategoriji klima uređaja i idealan je za standardnu upotrebu, bilo da se radi o domovima, kancelarijama ili drugim objektima.
  Klima Standard Plus Dual Inverter 12K

  Klima Standard Plus Dual Inverter 12K

  Klima standard plus Dual Inverter 12K je visokokvalitetan klima uređaj iz kategorije klima uređaja namenjen standardnoj upotrebi. Sa snagom od 12.000 BTU, ovaj uređaj je idealan za hlađenje manjih prostorija poput spavaćih soba, kancelarija ili manjih apartmana.
  Klima Standard Plus Dual Inverter 18K

  Klima Standard Plus Dual Inverter 18K

  Klima standard plus dual Inverter 18K je vrhunski klima uređaj iz kategorije klima uređaja koji pruža izuzetnu snagu i efikasnost za standardnu upotrebu. Sa snagom od 18.000 BTU, ovaj uređaj je idealan za klimatizaciju srednje velikih prostorija kao što su dnevne sobe, kancelarije ili manji restorani.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija
  • Boja
  • Kapacitet grejanja
  • Kapacitet hlađenja