Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Enmon veleprodaja

   

  Dobrodošao u Enmon veleprodaju, tvoje mesto za nabavku visokokvalitetnih keramičkih pločica, sanitarija i kupatilskog nameštaja po posebno povoljnim cenama. Ako si investitor ili kupac koji traži pouzdanog i stalnog dobavljača, na pravom si mestu.

  Široka ponuda proizvoda


  U našoj ponudi možeš pronaći:

  Keramičke pločice: Imamo širok izbor podnih, zidnih, mozaik i dekorativnih pločica različitih dimenzija, boja i stilova. Pratimo najnovije trendove u dizajnu i materijalima, tako da možeš stvoriti jedinstvene i privlačne prostore​.

  Sanitarije: Bilo da tražiš lavabo, WC šolju, bide ili monoblok, naši proizvodi kombinuju funkcionalnost i estetiku. Svaki komad je pažljivo odabran kako bi zadovoljio visoke standarde kvaliteta i izdržljivosti​.

  Kupatilski nameštaj i galanterija: Naš asortiman uključuje razne stilove kupatilskog nameštaja, ogledala, etažera i polica. Sve što ti je potrebno da opremiš svoje kupatilo funkcionalno i elegantno nalazi se kod nas​.

  Materijali za ugradnju i pripremu: Pored završnih proizvoda, nudimo i širok spektar materijala za pripremu i ugradnju, uključujući lepkove, fug mase, alate za instalaciju, kao i razne dodatke koji će ti olakšati rad​​.

  Prednosti saradnje sa Enmonom

  •  Konkurentne cene: Kao naš veleprodajni partner, uživaćeš posebne cene prilagođene velikim kupovinama. Naš cilj je da ti omogućimo najbolju vrednost za tvoj novac, kako bi maksimizirao profitabilnost svojih projekata.
  •  Kvalitet i pouzdanost: Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani i testirani da zadovolje visoke standarde kvaliteta. Možeš biti siguran da će svaki proizvod koji nabaviš od nas biti dugotrajan i izdržljiv.
  •  Raznovrsnost ponude: Naša široka ponuda omogućava ti da pronađeš sve što ti je potrebno na jednom mestu. Bilo da opremaš stambeni, poslovni ili komercijalni prostor, imamo sve što ti je potrebno za kompletan projekat.
  • Brza i sigurna isporuka: Razumemo važnost vremena u poslovanju, zato smo organizovali efikasan sistem isporuke koji osigurava da tvoji proizvodi stignu na vreme i u savršenom stanju.
  • Stručna podrška: Naš tim stručnjaka stoji ti na raspolaganju za sva pitanja i savete. Pružamo tehničku podršku i konsultacije kako bismo ti pomogli da doneseš najbolje odluke za svoje projekte.

  Kontaktiraj nas


  Ako želiš da saznaš više o našim veleprodajnim uslugama ili da započneš saradnju sa nama, slobodno nas kontaktiraj putem telefona ili emaila. Naš tim je spreman da ti pruži sve potrebne informacije i podršku.

  Telefon: +381 11 80 25 654
  Email: enmon@enmongroup.com

  Enmon veleprodaja je tvoj pouzdan partner za sve tvoje potrebe u oblasti keramičkih pločica, sanitarija i kupatilskog nameštaja. Pridruži se našim zadovoljnih klijentima i iskusite vrhunski kvalitet i uslugu.