Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Waterjet usluga

   

   

  U današnjem svetu, gde se inovacija i tehnologija neprestano razvijaju, potreba za prilagođavanjem prostora i materijala specifičnim zahtevima nikada nije bila veća.

  Waterjet tehnologija

  Waterjet tehnologija predstavlja revolucionarno rešenje za sve tvoje potrebe kada je u pitanju precizno sečenje različitih materijala. Bilo da je reč o kreiranju jedinstvenog izgleda tvog objekta ili izradi geometrijskih oblika od pločica ili drugih materijala, Waterjet usluga kompanije Enmon nudi bezgranične mogućnosti.

  Sa Waterjet tehnologijom, koja predstavlja najnoviju generaciju alata baziranu na naprednim tehnološkim dostignućima, možeš dati slobodu svojoj kreativnosti. Ovaj sistem integriše pojačivač pritiska, sofisticiranu trodimenzionalnu CNC mašinu i napredni pomoćni CAD-CAM softver, omogućavajući izradu detaljnih i kompleksnih oblika sa izuzetnom preciznošću.

  Waterjet mašina kompanije Enmon može komprimovati vodu na ekstremne pritiske do 300 MPa, čime vodeni mlaz postiže brzinu između 800 i 1000 m/s kroz dijamantsku mlaznicu promera svega 0,26 mm. Zahvaljujući ovakvoj tehnologiji, uz dodatak abrazivnog peska, moguće je seći širok spektar materijala poput keramike, stakla, kamena, čelika, aluminijuma, plastike i gume, bez kompromitovanja kvaliteta i preciznosti sečenja.

  Posebno je značajno istaći da je Waterjet idealan za sečenje složenih kontura, omogućavajući realizaciju tvojih najkompleksnijih ideja. Bilo da se radi o keramici, granitu ili drugim materijalima, moguće je kontinuirano sečenje, urezivanje i oblikovanje geometrijskih oblika sa visokim stepenom preciznosti.

  Kontinuirano sečenje keramike i granita

  Ova mašina koristi dijamantske diskove uz pomoć vode koja služi za hlađenje. Može da urezuje i iseca pravolinijske geometrijske oblike na granitnoj keramici, omogućavajući precizno i efikasno oblikovanje materijala.

   

   Mašina za obaranje i poliranje lučnih Ivica

  Ova mašina je specijalizovana za izradu gazišta i batiskopa. Koristi dijamantske noževe i 14 polir glava za poliranje, omogućavajući izradu batiskopa i gazišta vrhunskog kvaliteta od različitih materijala poput granitne keramike ili mermera.

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Za više informacija i konkretne zahteve, javi se putem e-maila: s.rajkovic@enmongroup.com.