Web shop - prodavnica
  Meni Close

  ENMON gradnja

   


  ENMON gradnja se bavi izgradnjom i dizajnom sopstvenih objekata, od temelja do krova. Mi gradimo naše stanove. Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnim timom, nudimo rešenja po principu "ključ u ruke". Naši projekti obuhvataju stambene, komercijalne i industrijske objekte, pri čemu se svaki projekat prilagođava specifičnim potrebama klijenata. Koristimo najkvalitetnije materijale i najnovije tehnike gradnje kako bismo osigurali dugovečnost i funkcionalnost tvojih objekata. Bez obzira na veličinu ili kompleksnost projekta, naš tim je posvećen postizanju vrhunskih rezultata i tvog zadovoljstva.

   

  Lokacije i stambeni projekti ENMON nekretnina


  Enmon nekretnine su deo renomirane Enmon Grupe. Sa više od tri decenije iskustva u distribuciji i proizvodnji visokokvalitetne keramike, kupatilske opreme i materijala za instalaciju, stekli smo poziciju lidera u regionu. Iskoristivši naše znanje u dizajnu enterijera, ponudili smo našem tržištu nešto zaista izvanredno – savremene, luksuzne i moderne životne prostore koji mogu prevazići sva tvoja očekivanja. Koristimo najsavremenije tehnologije i proizvode prestižnih svetskih brendova kako bismo pružili najbolju uslugu našim klijentima.

  Kao kompanija koja gradi luksuzne stambene i poslovne objekte u Srbiji, naš cilj je da kreiramo prostore koji se pridržavaju najnovijih, suptilnih metoda gradnje, standarda energetske efikasnosti i upotrebljivosti. Naši stambeni objekti se nalaze na lokacijama koje omogućavaju moderan način života i jednostavan pristup poslovnim sadržajima i lokacijama. Tokom procesa izgradnje, posebna pažnja se pridaje odabiru najkvalitetnijeg i najfunkcionalnijeg materijala i opreme kako bi se stvorio jedan idealan i harmoničan prostor za život.

  Ono što nas izdvaja od ostalih kompanija u Srbiji i regionu je naša posvećenost inovacijama i učestvovanje u prjektima koji povezuju različite svetske kulture kroz prizmu dizajna. Mi smo proaktivni na tržištu i oličavamo preduzetnički duh, a naš uspeh se zasniva na poverenju i težnji pri zadovoljavanju potreba i želja naših kupaca. Sa preko 1000 zaposlenih različitih profila, Enmon neguje harmonijsku timsku atmosferu, saradnju i prijateljske odnose, zasnovane na međusobnom poštovanju i ispunjavanju radnih zadataka.

  Dorćol, Dubrovačka: U srcu Beograda, Dorćol je jedno od najprestižnijih naselja. Naša zgrada u Dubrovačkoj ulici nudi savremene stanove sa svim pogodnostima za urbani život, uključujući blizinu ključnih gradskih sadržaja i rekreativnih zona. Ova lokacija je odlična za tebe ako želiš biti u centru dešavanja, a istovremeno uživati u miru i komforu.

  Zlatibor Residence: Na Zlatiboru, jednom od najlepših planinskih odmarališta u Srbiji, nudimo luksuzne apartmane koji kombinuju udobnost modernog stanovanja sa prirodnim lepotama ovog područja. Zlatibor Residence je vrlo dobro rešenje za tebe ako tražiš miran odmor ili želiš da investiraš u nekretninu na popularnoj turističkoj destinaciji.

  Novi Sad: Ubrzano rastući grad sa bogatom kulturnom i poslovnom scenom, Novi Sad je privlačna lokacija za mnoge. Naši stanovi u Novom Sadu su dizajnirani da zadovolje potrebe savremenih stanara, nudeći visok nivo komfora i kvalitetne završne radove. Blizina poslovnih centara, univerziteta i kulturnih institucija čini ovu lokaciju izuzetno pogodnom za tebe.

  Sremska Mitrovica: Ovaj istorijski grad na obali reke Save nudi miran i kvalitetan životni prostor, daleko od gradske gužve. Naši stanovi u Sremskoj Mitrovici kombinuju tradicionalne vrednosti sa modernim dizajnom, pružajući idealne uslove za porodični život.

  Integrisane usluge i standardi kvaliteta


  Jedna od ključnih prednosti ENMON gradnje je naša sposobnost da pružimo integrisane usluge koje pokrivaju sve faze građevinskog procesa, od početnog planiranja i projektovanja do završnih radova i post-prodajne podrške. Naš stručni tim uključuje arhitekte, građevinske inženjere, projektante, dizajnere i izvođače radova, koji zajedno rade kako bi osigurali da svaki projekat bude realizovan u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  Koristimo najnovije tehnike gradnje i najkvalitetnije materijale kako bismo osigurali dugovečnost i funkcionalnost tvojih objekata. Naši stručnjaci su posvećeni stalnom unapređenju i praćenju novih trendova u građevinarstvu, što nam omogućava da uvek budemo korak ispred i pružimo tebi najbolje moguće rešenje.

   

  Efikasnost i preciznost u izvođenju


  Jedna od glavnih prednosti naše kompanije je efikasnost i preciznost u izvođenju radova. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i stručnom timu, u mogućnosti smo da brzo i kvalitetno realizujemo i najkompleksnije projekte. Detaljno planiranje i precizna izrada projektne dokumentacije omogućavaju nam da minimiziramo rizik od grešaka i osiguramo da svi radovi budu izvedeni u skladu sa najvišim standardima.

  ENMON: tvoj partner u kreiranju savršenog doma


  Kao kompanija koja se pored distribucije i prodaje svih vrsta pločica, sanitarija, kupatilskog nameštaja,  kada, kabina, tuševa i raznih drugih proizvoda; bavi i građevinskim uslugama i prodajom nekretnina. ENMON je tvoj pouzdan partner u kreiraciji tvoje lične utopije, tvog savršenog doma. Naš cilj je da tebi pružimo kompletno rešenje, od prvobitne ideje do konačne realizacije, osiguravajući da svaki aspekt projekta bude izveden sa maksimalnom pažnjom i posvećenošću.

  Saradnja sa ENMON-om znači da ćeš imati pristup vrhunskim stručnjacima, najnovijim tehnologijama i materijalima, kao i širokoj ponudi visokokvalitetnih nekretnina. Bez obzira na to da li tražiš savršeni stan za svoju porodicu, investiraš u nekretninu na atraktivnoj lokaciji, ili želiš da izgradiš poslovni prostor koji će impresionirati tvoje klijente, ENMON je tu da ti pomogne da ostvariš svoje ciljeve.

  Za više informacija o našim projektima i ponudi nekretnina, poseti našu ENMON nekretnine web stranicu i istraži sve što imamo u ponudi.

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35