Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Pločice u imitaciji mermera: Luksuz na dohvat ruke

   

   

  Zašto volimo pločice u imitaciji mermera

   

  Mermer, kamen koji je vekovima bio simbol raskoši i moći, danas doživljava svoju renesansu u svetu enterijera. Njegova prirodna lepota, jedinstveni šareni uzorci i izdržljivost čine ga odličnim materijalom za oblaganje podova i zidova, koji unosi glamur u svaki ambijent. Međutim, prirodni mermer je skup i zahteva posebnu negu. Tu na scenu stupaju pločice u imitaciji mermera koje verno dočaravaju njegov izgled, ali su znatno pristupačnije i lakše za održavanje.

   

   

  Prema rečima stručnjaka iz Marazzija, „vizuelni uticaj mermernih pločica je veoma prirodan, zahvaljujući upotrebi najsavremenije tehnologije za digitalnu štampu visoke rezolucije na pločicama"​​. Oni takođe ističu kako „bele pločice sa efektom mermera donose reflektivne osobine, posebno sa poliranim završetkom, dodajući svetlost prostorima"​​.

   

   

  ENMON pločice u imitaciji mermera

   

  ENMON, vodeći snabdevač keramičkih pločica u Srbiji, prepoznao je ovaj trend i u svoju ponudu uvrstio širok asortiman mermernih pločica vrhunskog kvaliteta. Bilo da se radi o klasičnom belom mermeru Carrara, dramatičnom crnom Marquina ili raskošnom Calacatta zlatnih vena, ENMON ima pločicu za svaki ukus i stil. Pored sopstvenog brenda ENMON Brand, kompanija nudi i pločice renomiranih svetskih proizvođača kao što su Argenta i Marazzi, garantujući vrhunski kvalitet i dizajn.

   

   

  Imitacija mermera: spoj klasične umetnosti i praktičnosti

   

  Zašto su pločice u imitaciji mermera toliko popularne? Odgovor leži u njihovoj sposobnosti da verno reprodukuju izgled prirodnog mermera, ali uz brojne prednosti. One su otpornije na habanje, mrlje i vlagu, što ih čini idealnim za prostore sa visokom frekvencijom korišćenja, poput kuhinja i kupatila. Takođe, njihova cena je znatno niža od prirodnog mermera, što ih čini dostupnim širokom krugu ljudi.

  Keli Versteler, svetski poznata dizajnerka enterijera, naglašava: Mermerne pločice su bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode. One unose glamurozni duh u svaki prostor"​. Ovaj citat odražava univerzalnost i trajnu privlačnost mermernih pločica u modernom dizajnu enterijera.

   

   

  ENMON: tvoj partner za savršen mermerni enterijer

   

  ENMON ne samo da nudi širok izbor mermernih pločica, već i stručnu pomoć pri odabiru i ugradnji. Njihov tim iskusnih stručnjaka stoji ti na raspolaganju kako bi pronašao idealno rešenje za tvoj prostor. Bilo da renoviraš postojeći dom ili gradiš novi, ENMON će ti pomoći da ostvariš svoje snove o mermernom enterijeru.

  Pločice u imitaciji mermera koje nudi ENMON donose sve prednosti mermera, ali bez njegovih mana. Ove pločice su otporne na fleke i ogrebotine, ne zahtevaju specijalnu negu, i mogu se lako uklopiti u različite stilove enterijera. Baldocer, Marazzi i Pamesa Ceramica su neki od renomiranih proizvođača čiji su proizvodi deo ENMON-ove ponude, garantujući visok nivo kvaliteta i dizajna.

   

   

   

   

  Reference

  1. Marazzi. (n.d.). Pločice sa efektom mermera: porcelanska keramika za zidove i podove.
  2. Wearstler, K. (n.d.). Vremenska privlačnost mermera.
  3. Sebring Design Build. (n.d.). Pločice koje izgledaju kao mermer: čvrste ideje za vašu obnovu.
  4. Lavish Ceramics. (n.d.). Pločice s izgledom mermera - porcelanske pločice s efektom mermera.
  5. Floor & Decor. (n.d.). Pločice od mermera: pod i kupatilo 100+ stilova!

   

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar