Web shop - prodavnica
  Meni Close
  Vrati se na sve

  Predstavljamo ENMON poslovnog partnera - Marazzi

  17 maj 2024

   

   

   

  Marazzi je globalno prepoznat kao vodeći brend u industriji keramičkih pločica. Prisutan u više od 140 država, Marazzi je sinonim za vrhunski kvalitet, italijanski dizajn i inovaciju u svetu keramike i enterijera.

  Istraživanje, dizajn i održivost: Marazzi kao globalni lider u industriji keramike

  Osnovan 1935. godine u Sasuolu, Marazzi je postavio temelje za ono što će postati svetski centar za proizvodnju visokokvalitetnih keramičkih pločica. Zahvaljujući neprekidnom istraživanju, inovacijama u proizvodnim procesima i beskompromisnom dizajnu, Marazzi je definisao nove standarde u industriji. Njihova posvećenost održivosti i ekološkoj odgovornosti čini ih liderom ne samo po kvalitetu proizvoda, već i po brizi za životnu sredinu.

  Istraživanje i razvoj

  Marazzi ulaže značajne resurse u istraživanje i razvoj, neprestano unapređujući tehnologije i procese u saradnji sa vodećim dobavljačima. Njihov pristup istraživanju tržišnih trendova i potrošačkih preferencija omogućava kreiranje proizvoda koji ne samo da zadovoljavaju trenutne potrebe, već i predviđaju buduće zahteve.

  Keramičke pločice ili umetnička dela?

  Estetika je oduvek bila ključna komponenta Marazzi proizvoda. Kroz saradnju sa renomiranim dizajnerima poput Gio Ponti-ja, Marazzi je kreirao ikonične dizajne koji se i danas smatraju remek-delima moderne keramike. Njihov Centar za dizajn analizira globalne trendove i kombinuje ih sa inovativnim laboratorijskim eksperimentima kako bi razvili jedinstvene i visokokvalitetne proizvode.

  Marazzi: Kvalitet i briga o životnoj sredini

  Za Marazzi, kvalitet podrazumeva ne samo vrhunske proizvode već i ekološki prihvatljive proizvodne procese. Kompanija je među prvima dobila ISO 9001 sertifikat za kvalitet i ISO 14001 za ekološki menadžment. Njihovi napori u reciklaži i smanjenju industrijskog otpada, kao i u optimizaciji korišćenja energije i vode, čine ih pionirima u održivoj industriji.

  Globalna saradnja i lokalni partneri

  Marazzi je deo Mohawk grupe, najvećeg svetskog proizvođača podnih obloga. Njihova međunarodna popularnost potvrđena je saradnjom sa velikim distributerima kao što su Home Depot, Saint Gobin, OBI i Praktiker. Na Balkanu, ENMON je njihov logičan partner, poznat po distribuciji i projektima u industriji keramičkih pločica. Ova saradnja omogućava ENMON-u i Marazziju da zajedno prate i postavljaju trendove, dopunjujući se i promovišući prednosti oba brenda.

  Marazzi i ENMON – partnerstvo koje definiše standarde u svetu keramike i enterijera.

   

  Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Komentari
  Ostavite komentar Close