Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Treverkhome Larice 20x120

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: Marazzi
  SKU: 1318P991AB006
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  Marazzi Treverkhome Larice 20x120 su podne pločice mat završne obrade u dizajnu drveta. Imitacija drveta se savršeno slaže i uklapa u svaki prostor i uz sve elemente.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 4.569,52  RSD
  Ušteda:  4.112,57  RSD
  4.112,57  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  Treverkhome Larice 20x120 su podne pločice mat završne obrade u dizajnu drveta. Imitacija drveta se savršeno slaže i uklapa u svaki prostor i uz sve elemente. Podna pločica kreirana da podseća na drvo ariša, odlične stukture sa naglašenim čvorovima je idealna za ljubitelje prirode. Namenjene su za unutrašnju i spoljašnju upotrebu i jedinstven izgled će imati u kupatilu, na terasama i balkonima.

  Za izradu pločica koristi se glina zato sto se pomoću nje može proizvesti efekat prirodnih materijala kao što su kamen, mermer i cigla. Koriste se specijalne glazure koje se mogu peći na visokim temperaturama a proizvodu daju veću otpornost na habanje.

  Treverkhome Larice 20x120 su rektifikovane pločice koje su obrađene kako bi imale ravne, pravilne ivice. Ove pločice su popularne jer daju moderniji i elegantniji izgled bilo kojoj prostoriji. Zbog svojih ravno obrađenih ivica, rektifikovane pločice se mogu postaviti s minimalnim spojevima između njih, stvarajući čistiju i glađu površinu. Takođe, ovaj tip pločica omogućava veću preciznost pri postavljanju, što znači da je manje potrebno prilagođavanje pločica tokom postavljanja i troši se manje fug mase.

  Rektifikovane keramičke pločice su i vrlo praktične. Zahvaljujući svojim ravno obrađenim ivicama, lakše se čiste i manje su podložne nakupljanju prljavštine i vlage. Takođe, ove pločice su izdržljive i otporne na habanje, što ih čini idealnim za postavljanje u prostorijama s visokom frekvencijom korištenja.

  Ukoliko želite modernizovati vaše kupatilo, terasu, kuhinju ili dvorište, razmislite o postavljanju ovih pločica. Sa svojim elegantnim izgledom i praktičnim karakteristikama, ove pločice će vam pružiti dugotrajno zadovoljstvo.

  • porcelanske podne pločice
  • neklizajuće površine
  • imitacija drveta
  • dimenzije 20x120 cm
  • keramičke pločice
  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija Treverkhome
  Dimenzija 20x120
  Dizajn Imitacija Drveta
  Boja Braon
  Kategorija Podne plocice
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *