Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Poklon Bref paket uz kupovinu sanitarija

   

  Čistoća na dar

  Imamo uzbudljive vesti! Enmon i Bref opet su u zajedničkoj akciji, donoseći ti još jedan talas inovacija i kvaliteta. Ponosni smo što možemo najaviti sledeću akciju.

  Od 1. jula do 31. jula 2024. godine, uz kupovinu određenih sanitarnih proizvoda iz Enmon ponude, dobijaš poklon paket sa Bref proizvodima. Ova akcija omogućava našim kupcima da iskuse visok kvalitet sanitarnih proizvoda uz dodatne beneficije koje donosi Bref, vodeći brend u kategoriji osveživača za WC šolju. Spremili smo za tebe wc-šolje i monoblokove ENMON Brand-a i Ideal Standard-a.

  Spisak proizvoda uključenih u akciju

  Kupovinom bilo kog od sledećih proizvoda, dobijaš poklon paket sa Bref proizvodima:

   

   

  Zašto Bref?

  Bref je brend koji se specijalizuje za proizvode za održavanje higijene i svežine WC šolja. Neki od najpopularnijih proizvoda uključuju:

  • Bref Power Aktiv: WC osveživači sa 4 funkcije koji sa svakim ispiranjem obezbeđuju svežinu i čistoću, kao i zaštitu od kamenca i stvaranja novih nečistoća.
  • Bref Color Aktiv+: WC osveživači koji moćno čiste WC šolju, a istovremeno i boje vodu pružajući dodatnu svežinu i miris čak i između dva puštanja vode.
  • Bref DeLuxe: Kombinacija prepoznatljive Bref čistoće i jedinstvenih mirisnih nota, insipirisanih prefinjenim parfemima.
  • Bref Spa Moments: Najnovija inovacija, WC osveživači koji oslobađaju ugodan miris sa esencijalnim uljima, stvarajući umirujuće raspoloženje i higijenski čisteći toalet.
  • Bref Pro Nature: Proizvodi u održivim pakovanjima od 100% recikliranog materijala.

  Bref je kroz godine postao sinonim za kvalitet i inovaciju u kategoriji WC osveživača. Bilo da tražiš efikasna sredstva za održavanje svežine i čistoće WC šolje ili proizvode sa elegantnim mirisima, Bref ima rešenje za tebe.

   

  Zašto je važno čišćenje sanitarija?

   

  Brižno čišćenje sanitarija nije samo stvar estetike već i zdravlja. Redovno održavanje i čišćenje sanitarnih prostora pomaže u sprečavanju širenja bakterija i drugih mikroorganizama koji mogu negativno uticati na zdravlje ukućana. Čistoća toaleta doprinosi i svežem mirisu doma, što stvara prijatno okruženje za sve članove porodice i goste. Korišćenjem visokokvalitetnih proizvoda poput Brefa, osiguravaš da su tvoje sanitarije ne samo čiste već i dugotrajno zaštićene od kamenca i prljavštine. Bref proizvodi olakšavaju održavanje, pružajući maksimalnu efikasnost uz minimalan trud.

  Poseti Enmon kako bi saznao više o ovoj akciji i pronašao savršene Bref proizvode za tvoj dom. Ne propusti priliku da isprobaš ove fantastične proizvode po specijalnim cenama!

   

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar