Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Stojeće WC šolje - odvod u pod

  Učitavanje
  Sortiraj po
  Euro WC Šolja Simplon

  Euro WC Šolja Simplon

  Mnogi ljudi vole da se drže proverenih stvari. Klasične stojeće šolje bar na oko deluju stabilnije zbog montiranja na pod, njihov izgled je pogodan za svako kupatilo. 
  	Alpha WC Šolja Simplon

  Alpha WC Šolja Simplon

  Stojeće šolje imaju svoju vernu publiku koja ceni njihovu jednostavnost i praktičnost.
  Polo Stojeća WC Šolja WF101807001

  Polo Stojeća WC Šolja WF101807001

  Ako ste već odabrali vrstu i boju pločica, sledeća važna faza je kupovina wc šolje.
  President WC Šolja Simplon

  President WC Šolja Simplon

  President WC Šolja Simplon K08-015-EX1 pruža ravnotežu između praktičnosti i stila, čineći vaše kupatilo privlačnim mestom za svakodnevnu upotrebu.

  Karakteristike Simplon WC šolja

  1. Odvod u pod: Simplon WC šolje se odlikuju vertikalnim odvodom koji se instalira direktno u pod. Ovaj tip odvoda omogućava lakšu instalaciju u već postojeće kanalizacione sisteme i često se koristi u starijim zgradama, kućama ili renoviranim objektima​​.

  2. Stabilnost i izdržljivost: Ove WC šolje su poznate po svojoj stabilnosti i dugotrajnosti. Montiraju se direktno na pod, što ih čini izuzetno stabilnim i pouzdanim tokom dugotrajnog korišćenja​​.

  3. Materijali visokog kvaliteta: Simplon WC šolje su izrađene od visokokvalitetne keramike koja je otporna na habanje i lako se održava. Površina je glatka i sjajna, što dodatno olakšava čišćenje i održavanje higijene u kupatilu​​.

  4. Različiti dizajni: Dostupne su u različitim stilovima i veličinama, uključujući klasične modele sa glatkim linijama i moderne modele sa kvadratnim ili zaobljenim oblicima. Takođe, postoje i modeli sa Rimless sistemom, koji olakšava ispiranje i smanjuje potrošnju vode​.

  Prednosti Simplon WC šolja

  • Jednostavna instalacija: Zbog vertikalnog odvoda, Simplon WC šolje se lako instaliraju u već postojeće kanalizacione sisteme, što ih čini idealnim za renovacije.
  • Visoka higijena: Keramička površina sa antibakterijskim premazom sprečava nakupljanje bakterija i olakšava svakodnevno čišćenje.
  • Estetski privlačne: Savremeni dizajn koji se uklapa u različite stilove kupatila, od tradicionalnih do modernih.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija
  • Dimenzija
  • Boja
  • Montaža
  • Oblik