Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Kako odabrati nameštaj za kupatilo?

   

  Otmenost ogledala i rasvete


    Ogledala su esencijalna, bilo da odaberete klasične kvadratne ili moderno horizontalne i vertikalne oblike. Integrirana LED rasveta sa IP44 sertifikatom osvetljava i proširuje prostor, a dodatne utičnice postaju praktične za svakodnevnu upotrebu.

   

   

  Pragmatičnost ormarića


    Birajte između različitih dimenzija ormarića, sa sofisticiranim slowmotion mehanizmima ili standardnim, osmišljenim da se savršeno uklapaju uz ogledalo i lavabo, postavljajući standard u svakom kupatilu.

   

  Centralni komad: lavabo i korpus


    Lavabo dolazi u raznim oblicima - od klasičnih ovalnih do modernih pravougaonih, napravljenih od keramike ili luksuznog veštačkog mermera. Korpuse lavaboa prilagodite prostoru birajući između visećih i samostojećih modela. 

   

   

  Vlagootporni materijali


    Izbor pravih materijala je ključan. Univer i medijapan sa vlagootpornim karakteristikama čine nameštaj dugotrajnim i izdržljivim, idealnim za kupatilske uslove.

   

  Dizajn i modeli nameštaja


    Odaberite model koji odgovara vašem stilu - bilo da je to klasičan IVER model sa farbanim frontovima ili moderni PREMIUM sa teksturama drveta. Svaki model nudi različite veličine i mehanizme, osiguravajući da će vaš izbor biti i funkcionalan i vizuelno privlačan.

   

   

   Hvala što čitate naš blog. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na marketing@enmon.info ili pozovite 0800 33 33 35.

   

  Napiši komentar