Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Budućnost električnih bojlera: TESY

  TESY, bugarski proizvođač električnih uređaja, ističe se inovacijama u proizvodnji električnih bojlera, a njihova serija Bellislimo predstavlja pravu revoluciju u domaćinstvima. Firma, osnovana 1990. godine, kontinuirano radi na unapređenju svojih proizvoda, a Bellislimo serija je vrhunac te posvećenosti kvalitetu i inovacijama. Sa kombinacijom najsavremenije tehnologije i italijanskog dizajna, Bellislimo je više od bojlera to jest simbol modernog i efikasnog domaćinstva.

   

  Italijanska otmenost i praktičnost Serija Bellislimo je izuzetno dizajnirana da se savršeno uklapa u svaki dom. Sa svojim elegantnim, ravnim i vitkim izgledom, bojler štedi prostor i omogućava laku instalaciju. Dizajnirano u Italiji, Bellislimo je pravo remek-delo koje objedinjuje estetiku i funkcionalnost. Bilo da je instaliran u kupatilu ili kuhinji, njegov sofisticirani dizajn doprinosi modernom izgledu prostora.

  Prilagođavanje potrebama korisnika BelliSlimo dolazi sa dve opcije grejnih elemenata – standardnim bakarnim i suvim elementom, Bellislimo Dry, dizajniranim za područja sa agresivnim uslovima vode. Ova opcija garantuje dugovečnost i izdržljivost uređaja čak i u najtežim uslovima.

  Energetska efikasnost i pametne funkcije Sa ECO pametnim režimom, Bellislimo optimizuje potrošnju energije, automatski prilagođavajući grejanje vode potrebama korisnika. Ova funkcija omogućava značajne uštede u potrošnji električne energije, dok korisnici uživaju u konstantnom snabdevanju toplom vodom. Osim toga, uređaj je klasifikovan u Energetsku klasu B, što ga čini jednim od najefikasnijih na tržištu.

   

   

   

   

  BiLight – pouzdanost i stil Pored Bellislimo serije, TESY nudi i BiLight bojlere, poznate po svojoj pouzdanosti i stilu. Ovi bojleri su dizajnirani tako da pružaju konstantnu toplu vodu bez ikakvih kompromisa u performansama. Sa opcijama vertikalne i horizontalne instalacije, BiLight bojleri se lako prilagođavaju različitim prostorima, maksimizirajući iskorišćenost svakog kutka.

   

   

   

  Investicija u TESY bojlere, bilo da se radi o Bellislimo ili BiLight seriji, predstavlja dugoročno isplativu odluku koja osigurava kvalitet, efikasnost i estetiku. Sa naprednim funkcijama i izvanrednim dizajnom, TESY postavlja nove standarde u grejanju vode, omogućavajući korisnicima da svoje domove učine udobnijim i energetski efikasnijim. Nabavite svoj model danas i doživite novu dimenziju udobnosti i funkcionalnosti.

   Hvala što čitate naš blog. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na marketing@enmon.info ili pozovite 0800 33 33 35

  Napiši komentar