Web shop - prodavnica
  Meni Close

  X1 Flex Kvadratna Klizna Vrata 1/2 90x190

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: Huppe
  SKU: 6652Y9919905A
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  X1 FLEX KVADRATNA KLIZNA VRATA 1/2 90 140.205.069.321 su proizvod svetski poznate kompanije Huppe.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 34.837,11  RSD
  Ušteda:  26.127,83  RSD
  26.127,83  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  X1 FLEX KVADRATNA KLIZNA VRATA 1/2 90 140.205.069.321 su proizvod svetski poznate kompanije Huppe. Vrhunski kvalitet i elegancija su zagarantovani, kao kod svih njihovih proizvoda. Ova dvokrilna, moderna vrata se instaliraju u uglu kupatila radi uštede prostora. Dolaze zajedno sa hromiranim sjajnim ručkama, koje su otporne na zatamnjenje i prljanje. Posebno ih odlikuje inovativni meki mehanizam zatvaranja kako bi se sprečila oštećenja i prskanje vode van tuš kabine.

  Karakteristike:

  HÜPPE Kedersystem ili zaptivni profil. Ovaj sistem omogućava pričvšćivanje vrata na zid bez vidljivih šrafova. Bušenje zidnog profila na licu mesta nije neophodno. Samim tim se od starta izbegavaju ogrebotine na profilu i metalni opiljci u tuš kabini ili kadi. Zbog velikog opsega podešavanja, često je u mogućnosti da kompenzuje neravne zidove, tako da se mogu koristiti standardni modeli.

  Visoko-kvalitetni valjci. Ova klizna vrata imaju najkvalitetnije valjke koji omogućavaju nesmetano i glatko otvaranje i zatvaranje vrata.

  Huppe hromirana ručka. Vrata su opremljena specijalno dizajniranom i prepoznatljivom ručkom. Hromirana ručka visokog kvaliteta, funkcionalnosti i stabilnosti za svakodnevnu upotrebu.

  Stabilizator - Fleksibilno podešavanje ugla Varijabilni stabilizator za klizna vrata nudi mnoge prednosti. Može se skratiti po dužini i montirati pod skoro svakim uglom u odnosu na zid zahvaljujući 2 spojnice.

  Bezbedno je sigurno. Sa Huppe kliznim vratima se koriste samo segmenti napravljeni od 6 mm jednostrukog sigurnosnog stakla.

  Anti-plaque staklo. Anti-Plakue je termička obrada nakon koje površina stakla postaje glatkija (ispravlja se). Tako se na staklu zadržava vrlo malo kamenca i prljavštine i mnogo je lakše za održavanje, bez potrebe za agresivnim sredstvima za čišćenje. Tretman protiv plaka nema rok trajanja, otporan je na 10.000 ciklusa pranja.

  Doza elegancije i kvaliteta. Profil je napravljen od kvalitetnog, dugotrajnog aluminijuma, otpornog na oštećenja i hemikalije. Srebrna boja fantastično izgleda u kombinaciji sa ostalim elementima u kupatilu.

  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija X1
  Dimenzija 90x190
  Ram Srebro Sjaj
  Kategorija Tuš kabine, tuš vrata, tuš paravani
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *