Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Tempo Klizna Vrata leva 160x190

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: Huppe
  SKU: 6652Y99199022
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  TEMPO KLIZNA VRATA 160 LEVA FD0111.092.322 su elegantna i moderna klizna vrata, renomirane kompanije Huppe.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 40.411,05  RSD
  Ušteda:  30.308,29  RSD
  30.308,29  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  TEMPO KLIZNA VRATA 160 LEVA FD0111.092.322 su elegantna i moderna klizna vrata, renomirane kompanije Huppe. Kada je reč o Huppe, ime govori samo za sebe, kao vodeća svetska kompanija za proizvodnju tuš kabina i opreme za tuš kabine, predstavljaju samo najkvalitetnije proizvode. Dolaze zajedno sa hromiranim sjajnim ručkama, koje su otporne na zatamnjenje i prljanje. Posebno ih odlikuje srebrni aluminijumski profil, koji će dati notu luksuza svakom kupatilu i inovativni meki mehanizam zatvaranja kako bi se sprečila oštećenja i prskanje vode van tuš kabine.

  Karakteristike:

  HÜPPE Kedersystem ili zaptivni profil. Ovaj sistem omogućava pričvšćivanje vrata na zid bez vidljivih šrafova. Bušenje zidnog profila na licu mesta nije neophodno. Samim tim se od starta izbegavaju ogrebotine na profilu i metalni opiljci u tuš kabini ili kadi. Zbog velikog opsega podešavanja, često je u mogućnosti da kompenzuje neravne zidove, tako da se mogu koristiti standardni modeli.

  Visoko-kvalitetni valjci. Tempo klizna vrata imaju najkvalitetnije klizače koji omogućavaju nesmetano i glatko otvaranje i zatvaranje vrata.

  Huppe hromirana ručka. Vrata su opremljena specijalno dizajniranom i prepoznatljivom ručkom. Hromirana ručka visokog kvaliteta, funkcionalnosti i stabilnosti za svakodnevnu upotrebu.

  Stabilizator - Fleksibilno podešavanje ugla Varijabilni stabilizator za klizna vrata nudi mnoge prednosti. Može se skratiti po dužini i montirati pod skoro svakim uglom u odnosu na zid zahvaljujući 2 spojnice.

  Bezbedno je sigurno. Sa Tempo kliznim vratima se koriste samo segmenti napravljeni od 4 ili 6 mm jednostrukog sigurnosnog stakla.

  • orijentisana levo
  • boja hrom
  • dimenzija 160x190
  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija Tempo
  Dimenzija 160x190
  Boja Hrom
  Kategorija Tuš kabine, tuš vrata, tuš paravani
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *