Web shop - prodavnica
  Meni Close
  Učitavanje
  Sortiraj po
  Iris Blanco 60x120

  Iris Blanco 60x120

  IRIS BLANCO je porcelanska pločica, u dizajnu mermera, dijamantski polirane površine. Nežnim i mekim bež tonovima unose toplinu u svaki prostor.
  Iris Sky 60x120

  Iris Sky 60x120

  Podnu pločicu IRIS SKY 60x120 posebno odlikuje izuzetna izdržljivost i otpornost na spoljne faktore.
  Ohio Black 30x90

  Ohio Black 30x90

  Ohio black 30x90 su zidne keramičke pločice u dizajnu mermera. Pločice u belom mermeru karakterišu bela boja sa karakterističnim crnim žilama, čineći ih popularnim izborom za luksuzne domove i poslovne prostore. Ove pločice dodaju bezvremensku eleganciju svakoj prostoriji.
  Ohio Black 60x60

  Ohio Black 60x60

  Ohio crne 60x60 su podne pločice, sjajne površine, u imitaciji mermera. Bele su boje sa karakterističnim crnim žilama.
  Picture of Ohio Black decor 30x90

  Ohio Black decor 30x90

  Ohio black decor 30x90 su zidne keramičke pločice u dizajnu belog mermera. Ove pločice karakterišu reljefne linije i karakterističan izgled crnih žilica, čineći ih popularnim izborom za luksuzne domove i poslovne prostore. Dodaju bezvremensku eleganciju i sofisticiranost svakoj prostoriji.
  Ohio Gold 30x90

  Ohio Gold 30x90

  Ohio gold 30x90 su zidne keramičke pločice u dizajnu belog mermera. Ove pločice karakteriše bela boja i karakterističan izgled zlatnih žilica, čineći ih popularnim izborom za luksuzne domove i poslovne prostore. Dodaju bezvremensku eleganciju i sofisticiranost svakoj prostoriji.
  Ohio Gold 60x60

  Ohio Gold 60x60

  Ohio zlatne 60x60 su podne pločice, sjajne površine, u imitaciji mermera. Bele su boje sa karakterističnim zlatnim žilama.
  Picture of Ohio Gold Decor 30x90

  Ohio Gold Decor 30x90

  Izgled belih mermernih pločica je luksuzan i sofisticiran. Prirodni obrasci žila pružaju jedinstven vizuelni efekat i dubinu prostoru, dok reflektujuća površina pločica može osvetliti i proširiti prostoriju. Ove pločice se lako kombinuju sa različitim stilovima dekoracije, od modernog do klasičnog, te se mogu koristiti za stvaranje suptilne, neutralne pozadine ili kao istaknuti element u prostoru.
  Provence Grey 31,6x60

  Provence Grey 31,6x60

  Predstavljamo vam zidne pločice iz prelepe serije Provence. Ove pločice će vaš prostor transformisati u elegantan i rustični ambijent. Sa svojom sjajnom površinom i dizajnom koji kombinuje rustiku i ciglu, ove pločice donose toplinu i karakter u svaki deo vašeg doma.
  Provence White 31,6x60

  Provence White 31,6x60

  Ponosno ističemo da su pločice serije Provence visokog kvaliteta i pripadaju klasi 1. Njihova glazirana površina ne samo da im daje blistavi sjaj, već olakšava i održavanje, čineći ih idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu.
  Filter (0) Close
  Filteri
  Filtriraj po specifikacijama
  • Kategorija
  • Dimenzija
  • Boja
  • Dizajn