Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Enmon Project Space: Mesto gde ideja postaje stvarnost

   

   

  Enmon Project Space: Mesto gde ideja postaje stvarnost

  Enmon Project Space, otvoren krajem 2022. godine, i dalje je sinonim za luksuz i inovaciju u srcu Beograda, na prestižnoj lokaciji Dorćol, Dubrovačka 10. Ovaj moderan i inspirativan objekat predstavlja značajan korak napred u svetu inovacija i dizajna, kako u zemlji tako i u regionu. Enmon, koji već godinama važi za lidera u svetu keramike, kroz ovaj prostor nastavlja da pruža svoje bogato znanje, proizvode i usluge široj javnosti.

   

  Jedinstveni showroom u Beogradu

  Enmon Project Space je dizajniran da izgleda kao prodajni prostor velikih svetskih brendova, gde dobijaš maksimalnu posvećenost i najkvalitetniju uslugu. Ovaj prostor donosi iskustvo koje si do sada mogao videti samo u filmovima ili prestižnim dizajnerskim emisijama. Sada možeš uživati u luksuznom ambijentu u kome dobijaš potpunu pažnju vrhunskih stručnjaka i konsultanata. Oni su tu da svaku tvoju viziju pretvore u stvarnost i zajedničkim trudom je dovedu do savršenstva. Sve to uz uživanje u prijatnom i luksuznom okruženju, bez ometanja, jer tvoje želje su naš prioritet.

   

   

  Široka ponuda premium proizvoda

  U Enmon Project Space-u možeš pronaći širok izbor premium proizvoda za opremanje kupatila, kao i mnoge druge proizvode i materijale za građevinske projekte i renoviranja. Prostor je pažljivo uređen da bi se mogao inspirisati i odabrati ono što najviše odgovara tvojim potrebama i željama. Za sve one koji su malo neodlučni ili su im potrebne smernice, tu su stručni konsultanti sa dugogodišnjim iskustvom koji će ti pomoći da lako prođeš kroz širok spektar mogućnosti i odabereš proizvode koji savršeno odgovaraju tvom projektu.

   

   

   

  Više od samo proizvoda

  Enmon Project Space nudi mnogo više od samo proizvoda. Ovo je mesto gde možeš doživeti ultimativno iskustvo u saradnji sa timom Enmon-a i našim partnerima. Arhitekte, investitori i dizajneri enterijera očekuje vrhunski osmišljeno radno okruženje gde se mogu inspirisati, razgovarati sa stručnjacima i upoznati sa najnovijim trendovima i tehnologijama iz oblasti graditeljstva. Svi oni sada imaju mesto gde mogu realizovati svoje ideje, odabrati materijale i elemente koji će biti osnova savršenih projekata i ono što čini razliku između prosečnog i izuzetnog enterijera.

   

   

   

  Inovativan pristup dizajnu

  Tim Enmon-a je marljivo radio na izgledu i prezentaciji Enmon Project Space-a, počevši od nule, sa samo golim zidovima i podom. Cilj je bio da se italijanske i španske pločice iz kolekcije, kao i povoljniji proizvodi, prikažu u kreativnom ambijentu koji ih plasira bolje nego ikada ranije. Kreativan pristup, osećaj za prostor i inovativnost tima doprineli su jedinstvenom pristupu i novoj dimenziji koja do sada nije viđena na našim prostorima.

  Stručnjaci iz Enmon-a su uvek spremni da sarađuju sa arhitektima, investitorima i krajnjim korisnicima kako bi ispratili njihove želje i potrebe. Potpuno posvećeni, spremni da saslušaju i pokažu kako su uredili pojedine delove prostora, stručnjaci Enmon-a od samog početka zadobijaju poverenje saradnika koji prepoznaju njihovu kreativnost i talenat. Zbog toga verujemo da će u predstojećim danima Enmon Project Space postati nezaobilazna destinacija za sve koji imaju za cilj savršene projekte uz vrhunski kvalitet materijala i najbolju uslugu.

   

   

   

  Dobrodošlica i gostoprimstvo u Enmonu

  Poseti Enmon Project Space i otkrij najbolje proizvode dostupne u industriji. Komuniciraj sa stručnjacima kako biste zajedno razvijali nove ideje, stvarali i postizali nova iskustva koja će te inspirisati ka novim visinama uspeha.

   

   

   

  Otvaranje Enmon Project Space-a predstavlja značajan korak ka unapređenju dizajna i građevinarstva u regionu. Ovaj prostor nije samo showroom, već i mesto gde se ideje pretvaraju u stvarnost uz pomoć stručnjaka i najkvalitetnijih materijala. Bilo da si arhitekta, dizajner ili investitor, Enmon Project Space je mesto gde možeš ostvariti svoje vizije i kreirati savršene projekte.

   

  Hvala što čitaš naš blog. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, kontaktiraj nas na marketing@enmon.info ili pozovi 0800 33 33 35

  Napiši komentar