Web shop - prodavnica
  Meni Close

  ENMON: Ponosni sponzor Festivala svetske muzike u Gornjem Milanovcu

   

  Srbija i ENMON na svetskoj mapi muzičke raznolikosti
   

    Kompanija ENMON u sklopu aktivnosti za podršku zajednici i programa društvene odgovornosti podržala je 11. Festival svetske muzike u Srbiji koji je održan u Gornjem Milanovcu od 13. do 27. aprila 2019. godine.

   
  Šta je Festival svetske muzike?
   

    Dobrodošli na Festival svetske muzike u Srbiji, muzičko putovanje kroz raznolikost zvukova i kultura! Ovaj jedinstveni događaj spaja muzičare i posetioce iz različitih zemalja, bez obzira na kulturne ili verske razlike. Naša misija je stvaranje mostova putem muzike i slavljenje bogatstva raznolikosti.

  Uživajte u raznovrsnosti zvukova, uključujući raskošnu romsku muziku i neizbežne balkanske ritmove, ali sve to u potpuno novom svetlu. Na Festivalu svetske muzike, talentovani izvođači iz više zemalja dele svoju strast prema muzici, spajajući tradicionalno i savremeno, stvarajući nezaboravno iskustvo.

  Gornji Milanovac, naš domaćin, sa svojom bogatom istorijom i kulturnim nasleđem, pruža idealan okvir za ovu manifestaciju. Osim toga, ovo mesto nudi priliku za istraživanje seoskog turizma, predstavljajući gostima najlepše aspekte naše zemlje.

  Dakle, dođite i budite deo ovog nezaboravnog putovanja kroz svet muzike i kulture. Očekujemo vas sa otvorenim srcem i rukama kako bismo zajedno stvorili magične trenutke na Festivalu svetske muzike u Srbiji.

   

  ENMON kao jedan od lidera u Srbiji i regionu, u proizvodnji i distribuciji keramike i opreme za kupatilo, ponosan je što je bio deo ovog neverovatnog događaja. Vidimo se i sledeće godine!

   

  Napiši komentar