Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Enmon i Vaskrs u Lazarevu

  U Banatu, u idiličnom selu Lazarevo, mi iz Enmona smo postali deo posebnog praznovanja Vaskrsa, simbola novog početka i zajedništva. Vaskrs nije samo crkveni praznik u Srbiji, već prilika da zajednica zajedno deli radost i običaje koji su utkani u njen identitet. Ove godine, 5. maja 2024, nismo samo podržali lokalne festivale, već smo bili i ključni organizatori i sponzori, čime smo demonstrirali našu posvećenost društvenoj odgovornosti i podršku lokalnoj zajednici.

   

   

   

  Manifestacija je bila pravi spektakl, sa tradicionalnim igrama koje testiraju spretnost i veštinu, poput takmičenja za „Najtvrđe jaje“ koje se održavalo među decom i odraslima, do „Najlepših crteža“ i „Skrivenog jajeta“. Učesnici su se zabavljali u igrama poput „Jaja u kašici“ i „Navlačenja poklopca“, koje izazivaju smeh i zbližavaju učesnike. Ove aktivnosti osim što su zabavne; one su istovremeno i način da se kultura i nasleđe dele i neguju kroz stvaranje trajnih uspomena.

  Iz našeg salona u Zrenjaninu istakli su značaj ovakvih okupljanja: „Učešćem u ovakvim događajima povezujemo se s ljudima na ličnom nivou. Mi iz Enmona smo više od kompanije koja se bavi prodajom; mi smo aktivni članovi zajednice.“

   

   

   

   

   

   

   

   

  Fotografije s događaja prikazuju veselu atmosferu: deca u potrazi za jajima, nasmejane porodice koje zajedno provode vreme, i momenti radosti svih prisutnih. Ove slike jasno ilustruju kako kompanija može transcendirati svoje osnovno poslovanje i postati važan faktor u unapređenju kvaliteta života u zajednici.

  Važnost korporativne društvene odgovornosti je očigledna kroz ovakve aktivnosti. Angažman u lokalnim događajima pruža priliku ne samo za promociju, već i za stvaranje dugoročnih, značajnih odnosa s klijentima i zajednicom. Učešćem u ovim događajima, Enmon pokazuje autentičnu posvećenost i doprinos zajednici.

   

   

  Kako se slični događaji odvijaju širom Srbije, svaki nosi svoje jedinstvene običaje i pruža priliku za pokazivanje lokalne povezanosti i posvećenosti. Vaskrs u Lazarevu, uz podršku Enmona, nije bio samo dan igre i zabave. Bio je to dan koji je pokazao kako kompanije mogu doprineti izgradnji zdravijeg, civilizovanijeg i lepšeg društva.

   

   

   Hvala što čitate naš blog. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na marketing@enmon.info ili pozovite 0800 33 33 35

   

   

   

   

   

  Napiši komentar