Sve kategorije
  Meni Close

  Classics 2 Kvadratna Klizna Vrata 1/2 110x190

  Free-Shipping
  - %
  ONLINE CENA
  Brend: Huppe
  SKU: 6652Y9919902W
  Pogledati dostupnost u prodavnici

  Informacije o zalihama se mogu razlikovati. Pre posete salonu pozovite nas i proverite dostupnost proizvoda.

  Ime objekta Adresa Dostupna kolicina
  Classics 2 Kvadratna Klizna Vrata 110x190 1/2 C20218.069.321 su proizvod svetski poznate kompanije Huppe.
  PDF dokumenta
  Brza i sigurna isporuka
  Plaćanje na rate
  Old Cena: 14.631,59  RSD
  Ušteda:  10.973,69  RSD
  10.973,69  RSD

  pdp.loyalty.pricetext

  i h

  Cena važi od do

  Classics 2 Kvadratna Klizna Vrata 110x190 1/2 C20218.069.321 su proizvod svetski poznate kompanije Huppe. Vrhunski kvalitet je zagarantovan, kao kod svih njihovih proizvoda. Ova dvokrilna, moderna vrata se instaliraju u uglu kupatila radi uštede prostora. Dolaze zajedno sa hromiranim sjajnim ručkama, koje su otporne na zatamnjenje i prljanje. Posebno ih odlikuje sjajni srebrni aluminijumski profil, koji će dati notu elegancije svakom kupatilu, i inovativni meki mehanizam zatvaranja kako bi se sprečila oštećenja i prskanje vode van tuš kabine.

  Karakteristike:

  HÜPPE Kedersystem ili zaptivni profil. Ovaj sistem omogućava pričvšćivanje vrata na zid bez vidljivih šrafova. Bušenje zidnog profila na licu mesta nije neophodno. Samim tim se od starta izbegavaju ogrebotine na profilu i metalni opiljci u tuš kabini ili kadi. Zbog velikog opsega podešavanja, često je u mogućnosti da kompenzuje neravne zidove, tako da se mogu koristiti standardni modeli.

  Visoko-kvalitetni valjci. Classics 2 kvadratna klizna vrata imaju najkvalitetnije klizače koji omogućavaju nesmetano i glatko otvaranje i zatvaranje vrata.

  Huppe hromirana ručka. Vrata su opremljena specijalno dizajniranom i prepoznatljivom ručkom. Hromirana ručka visokog kvaliteta, funkcionalnosti i stabilnosti za svakodnevnu upotrebu.

  Stabilizator - Fleksibilno podešavanje ugla Varijabilni stabilizator za klizna vrata nudi mnoge prednosti. Može se skratiti po dužini i montirati pod skoro svakim uglom u odnosu na zid zahvaljujući 2 spojnice.

  Bezbedno je sigurno. Sa Classics 2 kvadratnim kliznim vratima se koriste samo segmenti napravljeni od 4 ili 6 mm jednostrukog sigurnosnog stakla.

  Products specifications
  Attribute name Attribute value
  Serija Classics 2
  Dimenzija 110x190
  Kategorija Tuš kabine, tuš vrata, tuš paravani
  0.0 0
  Napiši recenziju sevenspikes.themes.emporium_enmon.common.close
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent
  *AddProductReview.Title
  *