Web shop - prodavnica
  Meni Close

  Enmon izlaže svoje proizvode na CERSAIE 2018 u Bolonji

   

   

  CERSAIE 2018 & ENMON: Najprestižniji sajam keramike i kupatilske opreme

   

    Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da kompanija ENMON posle 28 godina uspešnog poslovanja izlaže svoje proizvode na najvećem svetskom sajmu keramike i kupatilske opreme CERSAIE 2018 koji se održava od 24.09. do 28.09. u Bolonji.

  Srdačno Vas pozivamo da posetite naš štand i pogledate naš asortiman na koji smo izuzetno ponosni i koji uspešno plasiramo širom Evrope.

   

   

  Zašto je CERSAIE najveći međunarodni sajam keramike?

   

    Ovaj najveći događaj u svetu keramike je najprestižnije mesto za izlaganje koji okuplja stručnu publiku, arhitekte, dizajnere i proizvođače koji u Italiju dolaze iz svih krajeva sveta. Budite naši gosti i saznajte koji su to stilovi koji dominiraju, inovacije kod samih proizvoda i ambijenti sa novim shvatanjem oblikovanja prostora.

  Na Cersaie 2018, istaknute su brojne inovacije u dizajnu keramike i kupatila. Izložene kolekcije keramičkih pločica istakle su se svojim različitim teksturama, bojama i dizajnom. Tehnološki napredak je impresivan, sa sve većim fokusom na održivim materijalima i energetski efikasnim rešenjima.

   

   

    Jedan od glavnih akcenata manifestacije je pažnja posvećena funkcionalnosti i estetici kupatila. Izloženi su ekskluzivni nameštaj i sanitarije, prateći savremene trendove minimalizma i luksuza.

  Na sajmu keramike nije samo fokus na najnovijoj tehnologiji i dizajnu, već je se promoviše i ideja održivosti i ekološke odgovornosti. Ovaj sajam nam pokazuje da keramika za kupatila nije samo estetski izbor, već i ekološki prihvatljiva opcija.

   

  Hala 32, štand B31.

  Napiši komentar