U okviru ENMON grupe nalazi se i sektor logistike u čijem sastavu se nalaze i transportna vozila raznih kategorija a prema zahtevima snabdevanja i distribucije. Našim klijentima, za kupljene proizvode iz ENMON asortimana isporučujemo na adresu. Takođe, u mogućnosti smo da obavimo transportne usluge trećim licima, prema njihovim zahtevima, a na svaki upit rado ćemo odgovoriti i pomoći da i njihovi klijenti budu zadovoljni.

Vozni park ENMON-a čine vozila marke Volvo, MAN i Iveco, najviših standarda klase motora, EEV i E6. Posedujemo polu-prikolice sa ceradom dužine 13,6m, visine 2,8m sa otvorom za utovar 2,72m. Svako vozilo je opremljeno sistemom za satelitsko praćenje, sertifikatima za obavljanje međunarodnog drumskog prevoza robe kao i CMR osiguranjem.

Savremeni vozni park i stručni kadar omogućava sklapanje godišnjih ugovora kojima se ENMON obavezuje na pouzdanost i kvalitetnu uslugu. Kako kvalitet usluge u transportu podrazumeva pouzdanost, odgovornost i fleksibilnost, posebnu pažnju posvećujemo našim klijentima i ispunjavanju njihovih zahteva i potreba.

PREDNOSTI KOJE VAM ENMON NUDI SU:

  • Ekonomičnost; optimizacija transportnih puteva, kvalitetno planiranje tura, povoljan transport robe iz Srbije u zemlje okruženja
  • Tačnost i pouzdanost, poštovanje dogovorenih termina
  • Iskustvo i stručno osoblje; brza i precizna informacija, sopstvena flota vozila, provereni saradnici

Da bismo opravdali poverenje zadovoljnih klijenata, kao i da zadobijemo poverenje budućih poslovnih partnera, trudimo se da održimo visok nivo pruženih usluga i da našu poslovnu politiku podignemo na viši stepen.

Potrebno je samo da ostavite Vaše kontakt podatke i navedete Vaše transportne potrebe putem e mail-a: v.radic@enmongroup.com