ENMON je međunarodna kompanija u privatnom vlasništvu koja se bavi trgovinom, uvozom i izvozom keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarije i prateće opreme za kupatila, javne i stambene objekte. ENMON je na tržištu punih 30 godina i jedna je od retkih kompanija u regionu koja sa preko 1.200 radnika u 8 zemalja omogućava partnerima kompletan sistem ugradnje keramike sa pratećim materijalima. 

Kompanija ima razgranat veleprodajni biznis u okviru ENMON GRUPE u 8 zemalja od Evrope do Severne Amerike (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska, Mađarska, Nemačka, Italija i Kanada). Sa više od 50 salona u Srbiji, i preko 80 u regionu (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Mađarska i Makedonija), predstavlja najveći lanac maloprodajnih objekata keramike i kupatilskog opremanja i kao takav, postavlja najviše standarde u kvalitetu proizvoda i usluga.

Kompanija ENMON okuplja najveće svetske brendove keramičkih pločica i omogućava širok izbor modela pločica najnovijih trendova iz Italije, Španije i Turske. Svetski brendovi dopunjeni su selekcijom proizvodnje ENMON brenda kao i Waterjet opremom za mozaike, sokle i posebne zahteve prilagođene dizajnerskim potrebama i projektnim idejama klijenta. Poseban segment danas u ponudi kompanije čini i ponuda pločica velikih formata (slabova).  

Kompanija ENMON, u partnerstvu sa prestižnim svetskim brendovima, pruža kompletnu ponudu sanitarija, baterija, tuš kabina, kada, sušača i tehničkih rešenja za odvod i grejanje. Nemački i italijanski brendovi upotpunjeni su ponudom prestižnih evropskih brendova. Kompanija ENMON poseduje i sopstvenu proizvodnju kupatilskog nameštaja, tuš kada i kada. Na jednom mestu možete pronaći stručnu podršku i najbolje uslove. ENMON je kompanija sa najvišom bonitetom i kreditnim rejtingom, koju daju nezavisni revizori i komercijalne banke.