FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ

Lepo i stimulativno okruženje podstiče pozitivne emocije, kreativno razmišljanje i produktivnost. Zato je važno da svi pomognemo i opremimo prostorije gde naša deca provode veći deo dana. ENMON je uspostavio saradnju sa Fondacijom Novak Đoković kako bi zajedno podržali njihivu inicijativu za unapređenje života dece u zajednici.

Fondacija Novak Đoković osnovana je 2007. godine kao organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. To se postiže stvaranjem najkvalitetnijih programa i okruženja za učenje, u kojima je priliku da se usavršava imalo više od 1.575 vaspitača i učitelja. NDF je do sada rekonstuisala i izgradila 43 vrtića i pomogla više od 22.000 dece.

ENMON je podržao Fondaciju Novak Đoković u izgradnji vrtića „Čarolija“ u Svilajncu. Vrtić je svečano otvorila globalna direktorka Fondacije Novak Đoković, Jelena Đoković. U okviru društveno odgovornog projekta, rekonstruisane su tri radne sobe, zajednički prostor i toaleti za decu na prvom spratu zgrade, čime je omogućeno otvaranje tri nove grupe za decu predškolskog uzrasta. 

Otvaranje vrtića u Svilajncu


RUKOMETNI SAVEZ SRBIJE

Sportski duh i takmičenje su u osnovi zdravog načina života i razvoja. Rukomet je sport u kome srčanost pojedinaca i snaga tima dolaze do izražaja. Kompanija ENMON se opredelila da podrži aktivnosti muške i ženske reprezentacije kako bi uspeli da plasmanima na značajna takmičenja podržimo razvoj sporta i popularizaciju vrednosti koje sport sa sobom nosi.

Aktivnosti Rukometnog Saveza

 


FESTIVAL SVETSKE MUZIKE

Kompanija ENMON u sklopu aktivnosti za podršku zajednici i programa društvene odgovornosti podržala je 11. Festival svetske muzike u Srbiji koji je održan u Gornjem Milanovcu od 19. do 22. aprila 2019. godine.

Festival svetske muzike u Srbiji ima za cilj, da pored niza koncerata Etno muzike na visokom umetničkom nivou, ujedini muzičare i ljude iz različitih zemalja bez obzira na kulturnu i religioznu pozadinu.

Sponzorstvo festivala 2019. godine