Kompanija ENMON je posvećena pružanju kompletne usluge za profesionalne korisnike prilikom realizacije projekata. U Beogradu smo otvorili ENMON Project Space - prostor stvoren da unapredi saradnju i partnerstvo sa arhitektama, investitorima, dizajnerima enterijera i drugim profesionalcima u gradnji i renoviranju. Na jednom mestu moguće je videti i iskusiti sve prednosti inovacija i trendova koje donosimo u saradnji sa premium svetskim brendovima. Snaga kompanije i naših partnera kao i tehnologija i znanje koje posedujemo sada su u službi uspešne realizacije svih potreba Vašeg projekta.  

Više informacija možete dobiti putem e mail-a: vedran.prole@enmongroup.com

Pogledajte razgovore o trendovima u industriji keramičkih pločica i savetima za uređenje kupatila OVDE.

 

Svetski trendovi, aspekt po aspekt, uselili su se i u našu zemlju. Domaće kompanije, uz adekvatnu edukaciju svojih timova, sasvim sigurno krče put koji će rezultirati modernizacijom poslovanja, pogotovo iz sfere usluge i prezentacije. Novinarka Mirjana Makarin Plavšić iz časopisa Podovi posetila je novootvoreni showroom posvećen projektima kompanije ENMON i podelila svoje utiske:

Već na samom ulasku u ovaj moderan i fascinantan objekat, stekla sam utisak da ovo nije obična ni svakodnevna priča, već upravo onakva kakvu nemamo prilike često da viđamo u ovim delatnostima na teritoriji naše zemlje. Dočekao nas je Vedran Prole - project menager, odgovoran za izgled i prezentaciju gore pomenutog showrooma. I baš poput ljudi koji pomeraju granice na mestu na koje dođu, Vedran je doneo u ENMON jedan specifičan pristup i usudiću se reći, napravio ENMON PROJECT SPACE koji ima za zadatak da se obrati malo drugačijem kupcu nego što je to bio slučaj ranije.

ENMON - poznat prvenstveno po povoljnim pločicama i proizvodima za opremanje kupatila, dobio je ovim prostorom jednu drugačiju dimenziju - svetsku, modernu i stvorenu za velike projekte u svom obraćanju stručnom licu - arhitekti, investitoru, dizajneru enterijera.

I zaista. Cela ova priča podseća na sve one skupe, velike radnje svetskih modnih brendova koje se posvećuju kupcu tako što zatvore objekat za sve druge, saslušaju vaša htenja i ideje i uz vino ili espresso odgovore na sve zahteve koje klijent pred njih postavlja.

I da jedan arhitekta koji želi da odgovori na želje svog klijenta, na ovom mestu može da nađe baš sve što bi moglo da projekat iza kog želi da stane, učini njegovim arhitektonskim kredom na koji će biti ponosan u godinama posle toga. Vedran Prole, idejni tvorac ovog prostora rekao nam je da je to upravo i bila ideja ovokvog showroom-a: "Kada sam ušao u ovaj prostor, postojao je samo pod i goli zidovi i znao sam da moram da krenem od samog početka, ne samo da prezentujem italijanske i španske pločice iz naše kolekcije koje pričaju same za sebe, već da i one povoljnije proizvode smestim u kreativan ambijent koji će ih plasirati više nego što je to ranije bio slučaj". Meni je ovo bila najveća fascinacija jer on zaista jeste uspeo u tome. I priznaćete, to i jeste posao tehničkog lica i reprezenta svakog proizvoda - da izvuče najviše što može i pokaže kako cena nije merilo lepote, već je upravo kreativnost i osećaj za prostor nešto što će ostati upamćeno i zapaženo u svakom domu. Na kraju priče, to i jeste cilj svakog od nas i to jeste nešto što tražimo od arhitekte koji bi trebalo to da uradi za nas - napravi malo čudo sa ograničenim sredstvima.

Vedran jeste neko ko je rad da sačeka arhitektu i njegov zadatak je da zajedno sa njim isprati želje i investitora, ali i onog krajnjeg korisnika koji će tako oplemenjen prostor nazivati svojim domom. Potpuno posvećen, spreman da sasluša i pokaže kako je on uredio pojedine delove prostora kako bi već na početku, sasvim zasluženo, dobio poverenje stručnog lica koji i sam zna da prepozna kreativnost i talenat.

Dakle, vredna ekipa u ovom sjajnom ambijentu, uz kafu i mnogo sluha, radiće na realizaciji svakog projekta koji arhitekta zamisli, pa čak i ako isti ima manjkavosti ili dvoumljenja, Vedranova stručnost će definisati svaki aspekt kako bi arhitekta mogao da izađe iz showrooma zadovoljan i to zadovoljstvo poneo do svog klijenta.

Izašla sam iz ovog fascinantnog showrooma puno utisaka i uz želju da iskreno preporučim posetu istom svakom arhitekti sigurna da bih ga poslala na pravo mesto. ENMON jeste pokazao da je spreman da postavi standarde i zada domaći zadatak svojim kolegama iz ove delatnosti. 

ENMON jeste spreman da se posveti i uloži sve svoje najbolje kapacitete kako bi krajnji korisnik poneo impresiju sličnu mojoj - da si nekome važan i da je odlučan da da celog sebe za tvoje zadovoljstvo i specifičan izgled tvog prostora.

Mirjana Makarin Plavšić 
Preuzeto sa portala časopisa PODOVI

Saznajte više o kompaniji ENMON OVDE.