Internet kupovina

1. Online kupovina karticama do 3 rate bez kamate karticama Banca Intesa:

 1. Mastercard
 2. Visa
 3. Maestro
 4. American Express

*Nakon što dodate proizvod u korpu izaberite opciju plaćanja platnim karticama. Unesite broj kreditne kartice i otvoriće vam se opcija izbora broja rata.

 
2. Plaćanje po prijemu porudžbine na kućnu adresu

Ovaj način plaćanja je moguć isključivo za isporuke koje se dostavljaju brzom poštom. Kupac je obavezan da robu proveri i da svako oštećenje prijavi kurirskoj službi. Robu, čiji se transport vrši ENMON d.o.o. dostavnim vozilima, nije moguće platiti pouzećem.

Cenovnik kurirske službe:

Ovde možete preuzeti najnoviji cenovnik usluga Bex Express kurirske službe.

Cenovnik je aktuelan od 05.09.2022.

  

3. Plaćanje uplatnicom/nalogom za prenos

Ukoliko izaberete plaćanje uplatnicom/nalogom za prenos, nakon porudžbine je potrebno da sačekate da vas kontaktira menadžer Internet prodaje i da vam na e-mail adresu pošalje predračun po kom možete platiti robu. Na predračunu u gornjem desnom uglu možete pronaći račune banaka na koje možete uplatiti iznos vaše porudžbine, a pri dnu poziv na broj, koji nam pomaže da se Vaša uplata lakše prikaže u našem sistemu. Takođe je preporuka da nakon uplate obavestite sektor Internet prodaje odgovorom na e-mail, u kom ste dobili profakturu.

Kupovina u maloprodajnim objektima

 1. Gotovinsko plaćanje
 2. Virmansko plaćanje - Plaćanje preko računa
 3. Plaćanje debitnim i kreditnim karticama SVIH BANAKA i to:

 DINA, MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA ELECTRON, AMERICAN EXPRESS

  - u zavisnosti od vrste Vaše kartice moguće je plaćanje na 1-24 rate:

 • debitne kartice BANCA INTESA plaćanje do 12 mesečnih rata
 • kreditne kartice BANCA INTESA plaćanje do 24 mesečne rate (bez kamate-kamatu za Vas plaća ENMON)
 • DINA POST CARD debitna kartica – plaćanje do 6 mesečnih rata
 1. Plaćanje čekovima građana
 2. Kreditno plaćanje

5.1. Potrošački krediti Banke Poštanske štedionice

U saradnji sa Bankom Poštanskom štedionicom omogućili smo u svim našim maloprodajnim objektima plaćanje kupljene robe, po Vašem izboru na 6,12,18 ili 24 rate. Osnovna prednost ovog načina finansiranja je što kamatu banci umesto Vas plaća ENMON doo Beograd (kupac plaća samo čist iznos kupovine podeljen na željeni broj rata).

Za realizaciju ovog kredita potrebne su minimalne Vaše aktivnosti: dođete u ENMON radnju, odaberete robu, uzmete profakturu i sa tom profakturom odete do najbliže ekspoziture Banke Poštanske štedionice.

Detaljne informacije o ovom načinu plaćanja možete videti OVDE

 5.2. Kreditiranje stanovništva od strane Raiffeisen Banke - web kredit

Obavite kupovinu u svim ENMON maloprodajama finansiranjem putem Raiffeisen banke. Iznose kupovine vece od 8.000 RSD podelite na 3-12 ili 24 mesečne rate, bez kamate i bez odlaska u banku.Vašu kamatu plaća ENMON.

 

6. Kupovina putem administrativne zabrane

Ovim putem želimo da Vas obavestimo da ENMON odobrava prodaju robe putem administrativne zabrane za zaposlena lica i za penzionere.

Kupcu koji hoće da kupi na odloženo potpisuje AZ Ugovor i kupac mora svom poslodavcu da odnese obrazac administrativne zabrane, koji poslodavac mora overiti pečatom i potpisom ovlašćenog lica kod poslodavca.

Lica koja žele da kupe robu putem administrativne zabrane moraju imati ugovor o radu na neodređeno.

Kupovina putem administrativne zabrane može biti obavljena na maksimalno 12 rata.

Lica zainteresovana za kupovinu robe na kredit putem administrativne zabrane (u daljem tekstu korisnik kredita) dužna su da prilikom kupovine robe dostave ENMON doo Beograd sledeću dokumentaciju:

1. Overen i popunjen obrazac administrativne zabrane (4 primerka)
2. Fotokopiju lične karte, odnosno očitanu ličnu kartu (2 primerka)
3. Popunjena blanko menica i menično ovlašćenje (1 menica i 1 menično ovlašćenje), koji se potpisuju u radnji prilikom kupovine.