Kompanija ENMON u Srbiji ima razvijenu veleprodajnu mrežu u svim delovima zemlje kao i maloprodajnu mrežu koju čini preko 50 maloprodajnih objekata u više od 40 gradova u Srbiji. Uspešno poslovanje zasniva se na poverenju i posvećenosti zadovoljavanju potreba ali i želja kupaca. ENMON saloni imaju najveći izbor keramičkih pločica renomiranih domaćih i prestižnih svetskih proizvođača kao i kompletnu ponudu za opremanje kupatila (sanitarije, slavine, kade i kabine, tuševe, bojlere, sušače, ogledala i kupatilski nameštaj, galanterija i dekoracija) kao i materijale i alate za ugradnju i instalaciju.

Poslovanje je organizovano u okviru prodajnih centara i jedinica kao i centralnih skladišta u 5 regija Srbije. Centralni magacin se nalazi u Žirovnici, a sedište kompanije se nalazi u Bulevaru oslobođenja 205 u Beogradu.

Kompanija ENMON je zasnovana na vrednostima proaktivnog pristupa tržištu, preduzetničkog duha zaposlenih i posvećenosti inovacijama i trendovima iz celog sveta. U okviru kompanije nalaze se sektori komercijalnog poslovanja (uvoz/izvoz, veleprodaja, maloprodaja, proizvodnja i skladištenje), planiranja, nabavke, kvaliteta, finansija, računovodstva, pravnih poslova, gradnje, marketinga i razvoja zaposlenih, IT-a i transporta.

Kompanija zapošljava preko 1000 radnika različitih profila, neguje dobru timsku atmosferu, saradnju i prijateljske odnose, zasnovane na međusobnom poštovanju, i ispunjavanju radnih zadataka. Podrška razvojnim idejama i usmerenost ka poboljšanju poslovnih procesa je u osnovi način poslovanja kompanije.