;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

CERSAIE 2022 - Međunarodni sajam keramike

26. 09. 2022.

CERSAIE 2022 - Međunarodni sajam keramike

Međunarodni sajam keramike u BolonjiKompanija ENMON i ove godine izlaže svoje proizvode na najvećem svetskom sajmu keramike, kupatilske opreme i drugih podnih obloga. Za ENMON i naš tim, ovaj sajam je od izuzetnog značaja jer pored toga što okuplja najveće svetske lidere i proizvođače, kao i stručnjake u poljima arhitekture i dizajna, jedinstvena je prilika za sklapanje novih poslovnih ugovora i stvaranje novih poznanstava.

 

Umetnost i dizajn: CERSAIE

Ovogodišnji sajam će se održati od 26. do 30. septembra. Zbog bogatog programa, CERSAIE svakim izdanjem privlači sve više posetilaca. Iz godine u godinu brojke govore same za sebe, do sada je učešće potvrdilo više od 600 izlagača i 62 000 profesionalni posetilaca. Za pet dana koliko će sajam trajati, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim inovacijama i moćiće da vide preko 1000 proizvoda koji su apsolutni trend na tržištu.


Keramika i CERSAIE

Keramika poslednjih godina poprima oblik umetnosti. Proizvođači širom sveta teže kako poboljšanju tehničkih karakteristika i performansi, tako i estetskih i kompozicionih kvaliteta. Međunarodni sajam je idealno mesto da primetite i odmerite sve navedeno: oblike, debljine, formate, boje i dekoracije, dezene polaganja i završne obrade. Keramika se savršeno uklapa u sve unutrašnje i spoljašnje stilove, zahvaljujući svojoj raznovrsnosti i bogatstvu boja. Zbog svega navedenog, sajmovi kao CERSAIE su profitabilniji nego ikad, a keramika svakim danom potvrđuje svoju vrednost, kako oku profesionalca, tako i običnog posmatrača.

 

Izuzetno smo ponosni što smo deo ovog prestižnog događaja i pozivamo Vas da nas posetite, pogledate naš asortiman proizvoda i razmenite mišljenja i iskustva. Naš ljubazni tim Vas čeka da Vam poželi dobrodošlicu, u hali 36, štand c46.

 

Vidimo se uskoro,

Vaš ENMON.