;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Crni Petak 2023 - u Enmonu popusti traju čak 7 dana

14. 11. 2023.

Crni Petak 2023 - u Enmonu popusti traju čak 7 dana

Svi znamo da je Crni petak jedan od najuzbudljivijih dana u godini, ali šta tačno znači ova tradicija i kako možeš iskoristiti najbolje ponude? Pridruži nam se dok istražujemo čari Crnog petka, ili pošto kod nas traje čak nedelju dana, nazvali smo ga Black Week ili Crna nedelja.

 

Šta je Crni Petak?

 

Crni petak, u svojoj suštini, predstavlja vrhunac praznične euforije i šoping groznice širom sveta. Ova tradicija, koja je svoje korene pronašla u Sjedinjenim Američkim Državama, proširila se poput vatre i postala nezaobilazni deo praznične sezone u mnogim delovima sveta.

Ovaj uzbudljiv dan odvija se dan nakon Dana zahvalnosti, četvrtog četvrtka u novembru u SAD-u. Kako bi označili početak sezone prazničnih sniženja, trgovci širom zemlje otvaraju svoja vrata ranije nego ikada, a kupci se pripremaju za neviđene popuste i akcije.

Međutim, ono što je počelo kao lokalna tradicija u SAD-u, brzo je preraslo u globalni fenomen. Ljudi širom sveta sada jedva čekaju da dočekaju Crni petak kako bi uhvatili fantastične popuste na različite proizvode - od elektronike i odeće do nameštaja i kućnih potrepština.

Crni petak nije samo dan kada se kupuje; to je dan kada se ljubitelji dobrih ponuda spremaju za maratonsko šoping iskustvo. Mnogi trgovci pripremaju posebne promotivne događaje, ekskluzivne popuste i limitirane ponude kako bi privukli kupce. Uzbudljiva atmosfera, gužve u prodavnicama i online "blitz" prodaje čine Crni petak događajem koji se pamti.

Sa širenjem online trgovine, Crni petak je postao više od fizičkog odlaska u prodavnicu. Virtuelne police takođe su ispunjene sjajnim ponudama, omogućavajući kupcima da uživaju u prazničnom šopingu iz udobnosti svog doma.

 

Enmon Crni Petak: naša ponuda, vaša prilika

 

Kako se približava Crni petak, uzbuđenje u našem Enmon timu dostiže vrhunac. S nestrpljenjem iščekujemo priliku da ti predstavimo našu impresivnu kolekciju proizvoda, a sve to uz fantastične popuste koje ne želiš propustiti. Enmon nije samo brend, mi smo zajednica ljubitelja kvalitetnog kupatilskog nameštaja, keramičkih pločica i vrhunske opreme za kupatilo. Naša posvećenost vrhunskom kvalitetu traje već 33 godine, a ove godine, povodom Crnog petka, pripremili smo nešto posebno za tebe.

Kroz naših 54 prodajna salona širom Srbije i više od 80 u regionu, Enmon je postao sinonim za kvalitet po pristupačnim cenama. Bilo da sanjariš o renoviranju doma ili jednostavno želiš dodati dašak elegancije svom prostoru, Enmon Black Week je tvoja prilika da ostvariš ideje uz popriličnu uštedu.

Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda, počev od prelepih zidnih i podnih pločica koje će transformisati tvoj prostor, do opreme za kupatilo koja kombinuje praktičnost i estetiku na najbolji mogući način. Ne zaboravi proviriti i u našu kolekciju kupatilskog nameštaja koja pruža savršen spoj stila i funkcionalnosti.

 

Crni Petak popusti: Kako se pripremiti?

 

Kao što svi znamo, Crni petak je dan kada sniženja i popusti preplavljuju tržište, a pravi ljubitelji kupovine znaju da je ključ uspeha dobra priprema. Kako bi iskoristio maksimum tokom ovog uzbudljivog dana, evo nekoliko korisnih saveta kako da se pripremiš za Enmon Black Week spektakl.

 

  • Prati Enmon na svim frontovima - Važno je biti u toku s najnovijim informacijama, a Enmon ti to olakšava putem svog web sajta i društvenih mreža. Prati nas na Instagramu i Facebooku kako bi bio prvi koji će saznati o ekskluzivnim ponudama. Takođe, prijavi se na Enmon mail listu da bi primio najnovije informacije direktno u svoj inbox.
  • Napravi spisak želja - Crni petak može biti pravi vrtlog ponuda, ali uz dobar spisak želja, ti si vođa igre. Pretraži Enmonovu ponudu unapred, označi proizvode koje želiš i organizuj ih po prioritetu. Na taj način, kada se otvori sezona popusta, lako ćeš znati koje proizvode loviš prvi.
  • Planiraj unapred - Budi spreman na gužvu i online i offline. Ako planiraš posetiti Enmon prodajni salon, razmisli o tome da odeš rano kako bi izbegao najveću gužvu. S druge strane, ako se odlučiš za online kupovinu, izvali se u udobnu fotelju ili na kauč, uživaj u toploj prostoriji i kupuj na miru (ponekad brzina učitavanja web sajta može da bude sporija zbog velikog broja posetilaca)
  • Budi spreman za iznenađenja - Enmon je poznat po svojim fantastičnim ponudama, pa budi spreman na neka neočekivana otkrića. Možda pronađeš nešto što nisi ni sanjao po posebnoj ceni.

 

Kada je crni petak?

 

Kao prvo, Crni petak u tradiciji uvek pada dan nakon Dana zahvalnosti u Sjedinjenim Američkim Državama. Dana zahvalnosti je četvrti četvrtak u novembru, pa je Crni petak uvek sledeći dan, odnosno poslednji petak u mesecu. To je dan kada se ceo svet pretvara u pravu oazu sjajnih ponuda, i definitivno ne želiš propustiti priliku za unapređenje svog doma uz fantastična sniženja.

Ali tu nije kraj. U Enmonu, Crni petak postaje Black Week, prava poslastica za sve ljubitelje kvaliteta po pristupačnim cenama. Ovaj spektakl traje od 20.11. do 27.11., pružajući ti čitavu nedelju neodoljivih popusta i ekskluzivnih ponuda.

Šta očekivati tokom Enmon Black Week-a? Spremi se za neverovatne popuste na keramičke pločice koje će unaprediti tvoj dom, elegantan kupatilski nameštaj koji će dodati dašak stila tvom kupatilu, i vrhunsku opremu za kupatilo koja kombinuje funkcionalnost i estetiku.


Dakle, zabeleži datum u kalendaru, postavi podsetnik, prati Enmon webshop i budi spreman za akciju tokom Black Week-a. Tvoj dom će ti biti zahvalan, a ti ćeš biti oduševljen uštedama koje te čekaju. Srećno s kupovinom!