;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Vreme je za renoviranje: Sajam niskih cena - tvoja šansa za uštedu!

02. 11. 2023.

Vreme je za renoviranje: Sajam niskih cena - tvoja šansa za uštedu!

Želiš da uštediš novac pa tražiš kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama? Imamo sjajne vesti za tebe! U našoj najnovijoj kategoriji proizvoda, nazvanoj "Sajam niskih cena", čeka te pravo obilje fantastičnih ponuda. Uz raznovrstan i širok asortiman proizvoda koji uključuje sve, od zidnih i podnih pločica do vrhunskog kupatilskog nameštaja i opreme za kupatilo, potrudili smo se da napravimo uvertiru za Black Week akciju!

 

Raznovrsna ponuda - a niske cene

 

Zamisli svoj dom u novom ruhu - sa elegantnim i šarmantnim zidnim pločicama koje će uneti svežinu u svaku prostoriju. Bilo da sanjaš o preuređenju kupatila ili kuhinje, naša široka paleta podnih pločica, od klasičnih do najmodernijih dezena, savršeno će upotpuniti tvoj prostor.

Ali to nije sve! Imamo i sjajnu ponudu povoljnog kupatilskog nameštaja i sanitarija - wc šolje, lavaboi, vodokotlići, sve po najboljim cenama koje ćeš pronaći. Ne samo da ćeš uštedeti novac, već ćeš i unaprediti izgled svog doma sa kvalitetnim proizvodima.

Kako bismo ti olakšali posao, naša kolekcija takođe obuhvata kvalitetan lepak za keramiku - ENOKOL. Bez obzira da li se odlučiš za postavljanje novih pločica u kupatilu, kuhinji ili bilo kojem drugom delu tvog doma, uz naš lepak, tvoj projekat će biti završen bez muke i s maksimalnom pouzdanošću.

 

Brza i sigurna isporuka

 

I sami smo svesni da čekanje porudžbine zna biti frustrirajuće i naporno. Zato smo se pobrinuli da tvoji proizvodi stignu brzo i sigurno. ENMON dostavna vozila i kurirske službe su tu da osiguraju da tvoji novi proizvodi stignu do tvojih vrata u najkraćem mogućem roku. Međutim, ako jednostavno želiš svoje nove proizvode odmah, uvek ih možeš preuzeti lično u najbližem prodajnom salonu. Uslove isporuke i kako da ostvariš besplatnu isporuku, možeš pogledati na - Način isporuke.

 

Akcija koja se ne propušta

 

Najbolje od svega je što su ovi fantastično povoljni proizvodi deo naše specijalne ponude, jer smo želeli da ti pružimo priliku da ostvariš bitnu uštedu. Ne mora svaka investicija u dom da bude skupa i da nas dovede do manjeg bankrota. Sada je pravo vreme da svoje ideje pretvoriš u stvarnost!

Naš "Sajam niskih cena" je kreiran sa ciljem da ti pruži ne samo sjajne proizvode, već i mogućnost da ih na najlakši način pronađeš na jednom mestu. Bez obzira na tvoje namere, od renoviranja doma do sitnijih popravki, ovo je mesto gde ćeš pronaći sve što ti je potrebno.

 

Ne propusti priliku! Poseti naš webshop i istraži širok asortiman proizvoda koji su spremni da unesu novu svežinu i stil u tvoj prostor - sve po izuzetno povoljnim cenama! Jer, zašto bi platio više kad možeš dobiti isti kvalitet po sajamskim cenama? Ukoliko ti je potrebna bilo kakva pomoć ili imaš dodatnih pitanja, slobodno nam piši na marketing@enmon.info ili nas pozovi na besplatnu liniju 0800 33 33 35.