• Privatnost ličnih podataka
  • Informacije koje delimo sa trećim stranama
  • Šta su kolačići i kako se one koriste na našim web lokacijama?
  • Međunarodni korisnici
  • Sigurnost prilikom plaćanja
  • Izjava o bezbednosti

Ova politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima.

Privatnost ličnih podataka

Podaci kupaca, koji se daju prilikom registracije na sajtu kompanije ENMON d.o.o. se čuvaju u maksimalnoj mogućoj tajnosti. Dostupni su samo prodajnoj službi, koriste se isključivo za narudžbine.

Primenjujemo najsavremenije organizacione, kadrovske i tehničke mere zaštite podataka od neovlašćenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovani transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem, itd.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam potvrdimo narudžbenicu, da Vas obavestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obaveštenja.

Svaki registrovani kupac u svakom momentu ima pravo da izmeni svoje registrovane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona, i sl.). Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Prodajno osoblje kompanije ENMON d.o.o. garantuje tajnost podataka i obavezuje se da ni pod kojim razlozima iste neće otkrivati trećim licima. Cilj nam je da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu bez žrtvovanja bilo kojih od vaših standarda privatnosti.

OVDE možete preuzeti obaveštenje kompanije o privatnosti ličnih podataka.

Informacije koje delimo sa trećim stranama

Mi možemo otkriti informacije koje nam dostavite (uključujući, bez ograničenja, vaše lične podatke) bilo kojem članu naše organizacije, uključujući i kurirsku službu kojoj je neophodno pružiti vaše informacije kako bi se sprovela isporuka paketa.

Molimo vas da budete svesni da možemo da koristimo treće strane da nam pomognu sa našim poslovima e-trgovine, kao što je naš web sajt, e-pošta i socijalne medijske stranice.

Neki primeri pomoći koji mogu pružiti pružaoci usluga trećih lica su: ispunjavanje naloga (uključujući, bez ograničavanja na, obradu plaćanja, pružanje usluga prevencije prevare i proveru adresa); vaše akcije u odgovoru na naše e-poruke i efikasnost našeg oglašavanja; pružanje podrške; sprovođenje istraživanja, administriranje i održavanje informacija o prijavama za zapošljavanje; i administriranje i slanje obaveštenja putem mobilnog uređaja; promocija, nagradnih igara ili takmičenja.

Lični podaci koje nam pružite mogu se deliti, po potrebi, sa relevantnim trećim stranama kako bi izvršili funkcije u naše ime. Mi nikada ne prodajemo ili iznajmljujemo vašu e-adresu trećim licima.

U svrhu marketinga i stalnog poboljšanja naše internet stranice, podaci koji se koriste šalju se Google-u kao i platformama društvenih mreža. Podatke prikupljene na društvenim mrežama velikim delom obrađuje sam operater a mi ih koristimo u svrhu informisanja potrošača o aktuelnim promocijama i ponudama, a u cilju interakcije i unapređenja odnosa sa pratiocima. Podaci se koriste za evaluaciju korišćenja naše internet stranice, za sastavljanje izveštaja o aktivnostima na stranici i za pružanje drugih usluga vezanih za korišćenje stranica i korišćenje interneta.

Za sva dodatna pitanja i zahteve u vezi sa obradom podataka o ličnosti možete nas kontaktirati na office@enmongroup.com

Šta su kolačići i kako se one koriste na našim web lokacijama?

Naša web stranica i e-pošta koriste, a naši treći provajderi servisa mogu koristiti, funkciju pretraživača poznatu kao kolačić, koja dodeljuje jedinstvenu identifikaciju vašem računaru. Kolačići se obično čuvaju na disku vašeg računara ili mobilnom uređaju.

Više o kolačićima možete saznati na stranici Politika kolačića.

Međunarodni korisnici

Ako posećujete našu web lokaciju sa lokacije izvan Srbije, molimo vas da imate u vidu da je ovo web lokacija koja je registrovana u Srbiji. Ova politika privatnosti reguliše informacije prikupljene od ili u ime naših web lokacija, bez obzira na to gde se nalazite kada pristupate, pretražujete, integrišete se sa njom i vršite kupovinu preko nje (uključujući i one koji se šalju na adrese van Srbije).

Ako iz bilo kog razloga pristupate web lokaciji u kojoj se ne nalazite, obratite se Službi za korisnike kako biste videli politiku i odredbe specifične za vašu jurisdikciju.

Sigurnost prilikom plaćanja

Prilikom plaćanja karticom putem interneta unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici Banke, a prenos preko Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj ) formi korišćenjem SSL Protokola. Podaci o platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o bezbednosti

Kompanije ENMON d.o.o. ograničava broj zaposlenih koji imaju pristup bazi podataka koji sadrže lične podatke, a zaposleni u kompaniji ENMON d.o.o. su upoznati sa značajem poverljivosti. Pored toga, naša politika je da nikada ne pošaljete broj svoje kartice za plaćanje putem e-pošte.