;
Koristimo "kolačiće" kako bi poboljšali upotrebljivost prodavnice. Ukoliko nastavite korišćenje prodavnice, Vi prihvatate uslove korišćenja. Više informacija

Trendovi boja za 2024. godinu

25. 04. 2024.

Trendovi boja za 2024. godinu

Svake godine, svet dizajna unutrašnjeg prostora nas iznenadi novim idejama koje utiču na to kako ćemo uređivati naše životne i radne prostore. Za 2024. godinu, trendovi boja donose svežinu i nežnije vrste uređenja, posebno kada je reč o dizajnu doma i kupatila. Razmotrimo kako možemo integrisati ove trendove u dom, sa posebnim fokusom na kupatilo, koristeći proizvode renomirane kompanije Enmon.

 

Smirene zemljane nijanse

 

Za 2024. godinu, zemljane nijanse poput toplih smeđih, bež i maslinasto zelenih dominiraju. Ove boje unose osećaj prirode i spokoja u prostor, što ih čini idealnim za stvaranje relaksirajuće atmosfere u kupatilu.

 

 

 

 

 

 

 

Vibrantne pastelne boje

 

Pastelne boje su već nekoliko godina u trendu, ali za 2024. one dobijaju više dinamike kroz vibrantne tonove poput svetloplave, roze i lavande. Ove boje mogu osvežiti prostor i učiniti ga vizuelno većim, što je posebno korisno za manja kupatila.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duboke intenzivne boje

 

Tamnije nijanse poput mornarsko plave, tamno zelene i burgundi boje čine da prostor izgleda luksuzno i profinjeno. Kada se pravilno koriste, mogu dodati dubinu i karakter kupatilu bez da ga previše zamrače.

 

 

 

 

 

 

 

 

Integracija trendova boja u kupatilo

Pločice

 

Kao jedan od vodećih distributera pločica, Enmon nudi širok spektar boja i dizajna koji mogu u potpunosti promeniti izgled tvog kupatila. Ako želiš da uneseš toplinu, odaberi pločice u zemljanim tonovima koje mogu pokriti ceo zid ili se koristiti kao akcenti. Za svetliju i vedriju atmosferu, razmisli o pastelnim pločicama koje će osvetliti prostor. A za prisustvo otmenog duha, izaberi tamne pločice u kontrastu sa svetlijim elementima.

 

Ostali elementi

 

 Ne zaboravi na ostale elemente kao što su kupatilski nameštaj i tekstil. Ukoliko želiš da se tvoje kupatilo izdvaja, izaberi nameštaj u boji koji odgovara trendovima - na primer, ormarić u maslinasto zelenoj ili lavanda nijansi. Dodaj mekane peškire i prostirke u kontrastnim bojama da zaokružiš izgled.

Integracija novih trendova boja u dizajn kupatila može potpuno preobraziti tvoj prostor, čineći ga modernijim, udobnijim i prilagođenijim tvojim ličnim preferencijama. Bilo da se odlučiš za zemljane tonove, vibrantne pastele ili duboke, intenzivne boje, Enmon nudi sve što ti je potrebno da stvoriš kupatilo iz snova. Prouči njihovu široku ponudu i odaberi elemente koji će najbolje odgovarati tvojim idejama. U svetu dizajna, mogućnosti su neograničene!

Hvala što čitate naš blog. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas na marketing@enmon.info ili pozovite 0800 33 33 35.